Un devean şi-a dat duhul în filigoria din centrul oraşului

Cristina Ghenea

Un bărbat în vârstă de 64 de ani şi-a dat ultima suflare în filigoria amenajată pentru pensionari, din faţa Casei de Cultură din Deva. Bărbatul a suferit un stop cardio-respirator chiar în timpul unei partide de cărţi.
Ursache Gheorghe obişnuia să meargă destul de des la filigoria respectivă, unde, împreună cu câţiva prieteni, îşi petrecea timpul jucând table sau cărţi. Ieri, în jurul prânzului, bărbatului i s-a făcut rău dintr-o dată. Ceilalţi pensionari au chemat urgent Salvarea, însă eforturile medicilor au fost zadarnice. Deşi s-a încercat mai bine de 40 de minute resuscitarea acestuia, inima deveanului n-a mai pornit.
„Decesul a fost provocat de un stop cardio-respirator. Bărbatul a fost resuscitat, conform protocolului, şi declarat decedat după 45 de minute. Se pare că acesta avea vicii precum fumatul şi băutura, şi suferea de afecţiuni specifice vârstei înaintate, însă nu urma nici un fel de tratament medicamentos“, a declarat Gabriela Neamţu, medicul de pe ambulanţă.

One thought on “Un devean şi-a dat duhul în filigoria din centrul oraşului

  • 4 noiembrie 2011 la 12:13
    Legătură permanentă

    Nu stiu cine a conceput titlul articolului, dar acesta este ireverentios, lipsit de respect fata de o persoana care a decedat neaspteptat in centrul Devei. Expresia „a-si da duhul” este o expresie familiara, oarecum peiorativa si este total nepotrivita ca titlu de articol relatand despre decesul unei persoane fata de care ar trebui sa se arate un minim de respect.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.