Un copil de 12 ani şi-a prins singur tâlharul

14 octombrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Individul îl tâlhărise pe minor de telefonul mobil. Copilul de 12 ani a încercat să i se opună agresorului şi a fost lovit. Judecătorii din Petroşani l-au condamnat pe tâlhar la închisoare cu executare.
Incidentul în urma căruia un minor de 12 ani a fost jefuit a avut loc în zona centrală a municipiului Petroşani, ziua în amiaza mare, în spatele unui bloc. Autorul tâlhăriei nu şi-a recunoscut fapta niciodată, dar a fost condamnat de Judecătoria Petroşani în baza probelor adunate în urma anchetei. Copilul l-a descoperit de tâlhar, câteva ore mai târziu, plimbându-se prin Petroşani. În rechizitorul procurorilor s-a reţinut că autorul, Ion Atasiei, l-a abordat pe băiat şi i-a cerut să-i dea telefonul mobil, un aparat în valoare de circa 700 de lei. Copilul a refuzat şi a opus rezistenţă ţinându-şi strâns telefonul cu ambele mâini, însă individul i l-a smuls şi l-a lovit în zona capului, după care a fugit.
Câteva ore mai târziu, minorul a ieşit la plimbare cu bicicleta şi l-a văzut pe tâlhar în zona Pieţei Centrale din Petroşani şi a sesizat Poliţia. Atasiei a dispărut din ţară în timpul procesului, însă judecătorii l-au găsit vinovat şi l-au condamnat la trei ani de închisoare cu executare. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Continuă controalele pentru prevenirea infectării cu Covid-19

Maximilian Gânju Echipe mixte formate din poliţişti, jandarmi, poliţişti locali, reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi Direcţiei Sanitar...

Muntele nu iartă! Turista rătăcită în Retezat, găsită decedată

Femeia de 61 de ani, din Lugoj, a fost căutată de echipele de salvare montană încă de luni, după ce...

Poligon mobil de antrenament la Insemex Petroşani

Magdalena Şerban Prin Programul Nucleu – EXTOX 2, con­ducerea Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Securitate Minieră şi Pro­tecţie Antiexplozivă –...

Închide