Un copil de 12 ani şi-a prins singur tâlharul

Individul îl tâlhărise pe minor de telefonul mobil. Copilul de 12 ani a încercat să i se opună agresorului şi a fost lovit. Judecătorii din Petroşani l-au condamnat pe tâlhar la închisoare cu executare.
Incidentul în urma căruia un minor de 12 ani a fost jefuit a avut loc în zona centrală a municipiului Petroşani, ziua în amiaza mare, în spatele unui bloc. Autorul tâlhăriei nu şi-a recunoscut fapta niciodată, dar a fost condamnat de Judecătoria Petroşani în baza probelor adunate în urma anchetei. Copilul l-a descoperit de tâlhar, câteva ore mai târziu, plimbându-se prin Petroşani. În rechizitorul procurorilor s-a reţinut că autorul, Ion Atasiei, l-a abordat pe băiat şi i-a cerut să-i dea telefonul mobil, un aparat în valoare de circa 700 de lei. Copilul a refuzat şi a opus rezistenţă ţinându-şi strâns telefonul cu ambele mâini, însă individul i l-a smuls şi l-a lovit în zona capului, după care a fugit.
Câteva ore mai târziu, minorul a ieşit la plimbare cu bicicleta şi l-a văzut pe tâlhar în zona Pieţei Centrale din Petroşani şi a sesizat Poliţia. Atasiei a dispărut din ţară în timpul procesului, însă judecătorii l-au găsit vinovat şi l-au condamnat la trei ani de închisoare cu executare. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.