ActualitateFlash

Un buchet de flori, pentru o sută de ani de viaţă

Livia Botici

O pensionară din Deva a fost vizitată vineri de Marcel Morar, viceprimarul municipiului reşedinţă de judeţ, cu ocazia împlinirii unui secol de viaţă.

Toţi fraţii i-au murit
Sofia Bogdan este a doua femeie din muncipiul Deva, care a împlinit anul acesta vârsta de 100 de ani. I-a murit soţul în anul 1978 şi a rămas numai cu fiul şi cu nepotul său. „Femeia, este născută în satul Topliţa, dar locuieşte de foarte mult timp în municipiul Deva. În tinereţe a lucrat la colectiv, iar apoi, după ce a născut un copil, a rămas acasă şi s-a ocupat de creşterea lui şi de întreţinerea gospodăriei. În anul 1978, femeia a rămas numai cu urmaşii săi, pentru că soţul s-a prăpădit. De asemenea, sărbătorita a avut cinci fraţi, toţi născuţi la trei ani distanţă, dar astăzi numai ea mai este în viaţă. Ceilalţi au murit rând pe rând, tot la câte trei ani diferenţă, aşa cum s-au şi născut. Gestul făcut de viceprimarul Devei, Marcel Morar, de a-i oferi doamnei un buchet de flori şi de a-i ura ”La mulţi ani!”, este unul obişnuit pentru administraţia locală. De fiecare dată când un devean împlineşte 100 de ani, mergem şi-l felicităm, pentru că acest eveniment este unul deosebit de important. În urmă cu două săptămâni, o altă femeie, de această dată, de la Sântuhalm, a împlinit vârsta de 100 de ani”, a declarat Mirela Luchian, consilier al primarului Devei.

2 comentarii la „Un buchet de flori, pentru o sută de ani de viaţă

  • „La multi ani,mamaei,cu sanatate !Si sa ne dea Dumnezeu cit mai multi centogenari,pentru a avea satisfactia de a-l vedea pe Boc bagindu-si ghiara-n git ca pitigoiul,dar nu de singuratate,de oftica.

  • ‘la multi ani !’,multa sanatate doamnei care a implinit o varsta pe care multi dintre noi nici nu o viseaza..poate nici nu o doresc in conditiile de viata actuale…

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura