Actualitate

Un brazilian și-a înscenat propria moarte pentru a vedea cine vine la înmormântarea sa. „Am avut un atac de panică”

Ideea i-a venit lui Baltazar Lemos (foto), un brazilian în vârstă de 60 de ani, după ce a participat la o slujbă de înmormântare la care au venit doar două persoane, scrie libertatea.ro.

„Vreau să-l omor!”
Proprietar al unei firme de pom­pe funebre, Baltazar Lemos s-a gândit după această experiență câți oameni vor veni să-l plângă la propria înmormântare. Așa că a pus la cale un plan. Mai întâi, a postat pe Facebook o fotografie cu el în fața spitalului Albert Einstein din Sao Paulo. A doua zi, tot pe pagina sa de Facebook a apărut anunțul că a murit! „În această după-amiază tris­tă, Baltazar Lemos ne-a pă­ră­sit”, scria în postarea care i-a șocat pe membrii familiei și pe prieteni.
Apoi, pe 18 ianuarie, Baltazar Lemos și-a organizat înmor­mân­ta­rea la o capelă din Curitiba, Brazilia, iar detaliile despre slujba de în­mor­mântare au fost postate pe pagina sa de Facebook. Într-un videoclip de la înmormântarea bărbatului, fa­milia și apropiații acestuia sunt surprinși plângând. Apoi, Baltazar și-a făcut apariția în fața mulțimii șocate. „Am participat la 889 de în­mormântări în ultimii doi ani. La une­le au fost două persoane, la altele au fost 500 de persoane. Am vrut să știu cine va veni la a mea”, a mărturisit Baltazar Lemos. Prie­tenii și cei apropiați nu prea au gus­tat gluma, reacționând vehement în fața presei locale din Brazilia. „Nu mi-a plăcut. M-am simțit păcălită, ca mulți alții. Am avut un atac de panică. Să glumești despre moarte e foarte grav, a întrecut limita”, a declarat o prietenă.
„Îmi doresc foarte mult să-l omor (n.r. – pentru ce ne-a făcut)…glu­mesc. Aproape că am făcut infarct. Avea prieteni de pe Facebook care au mers la spital după el. Când îl văd, primul lucru pe care îl voi face este să-i dau o palmă”, a spus Pedro, un alt prieten al „celui înviat din morți”.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura