Sport

Un brădean, cel mai valoros aeromodelist român din toate timpurile

Aurelian Brânzoi (foto) este sportiv senior legitimat la Aurul Brad din anul 2013, multiplu campion național, maes­tru emerit al sportului, com­po­nent al lotului național de seniori și campion mondial la aeromodelism. În acest an, sportivul din Brad a obținut și titlul de cel mai bun aeromodelist român din toate timpurile.

Supremație pe toate liniile
În vârsta de 49 de ani, Aurelian Brânzoi este inginer IT, șef de programe la o firma internațională din Cluj-Napoca si este pasionat de aeromo­delism, pe care l-a practicat de la o vârstă fragedă.
„Aeromodelismul este un sport tehnico-aplicativ practicat de toate vârstele. În acest an, Aurelian Brânzoi va participa împreună cu lotul național al României la Campionatul European ce se va desfășura în Macedonia, la Prilep – zbor liber, competiție ce pre­supune un efort fizic deosebit, des­fășurându-se pe o durată de 4 zile, cu câte 8-10 ore de concurs zilnic. Și în acest an aeromodeliștii brădeni vor să își mențină supremația națională, atât la seniori cât și la juniori”, a declarat antrenorul Secției de aeromodelism de la Aurul Brad, Adrian Macsim, cel care este de foarte mulți ani tehnicianul care coordonează această secție și care aduce în fiecare an medalii de la toate competițiile naționale, europene și mon­diale cu sportivii pe care îi pregătește.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura