Actualitate

Un boschetar şi-a amenajat un adăpost sub nasul IPJ Hunedoara

02 BoschetarLocatarii blocului I de pe strada Mihai Eminescu din Deva, situat peste drum de sediul IPJ Hunedoara, sunt deranjaţi că de mai bine de două luni, sub balconul de la parterul acestui imobilul s-a aciuat un om al străzii. Nu acest lucru îi deranjează pe oamenii de acolo, care înţeleg că bărbatul nu are unde să doarmă.

Ci faptul că acesta a adunat în locul respectiv un morman de gunoaie, de la care vine un miros insuportabil. Mai rău de atât, bărbatul urinează pe pereţii blocului în văzul tuturor sau face alte gesturi neadecvate, la care asistă inclusiv copiii. Locatarii blocului au sesizat de mai multe ori autorităţile despre această problemă, printre care şi Poliţia locală Deva, care a intervenit, încercând să rezolve situaţia. Doar că lucrurile au rămas neschimbate, spre disperarea locatarilor.
„Patrulele noastre au mers la faţa locului de mai multe ori, l-au amendat, l-au îndrumat către un centru social, doar că bărbatul nu a vrut să plece de acolo. Acum, după ce oamenii din blocul respectiv nu au mai rezistat, sub presiunea poliţiştilor locali, bărbatul a adunat gunoaiele, le-a aruncat şi a plecat. Probabil îşi va găsi un alt adăpost. Este un caz cunoscut de către Poliţia locală Deva”, a afirmat Teodor Bălan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei locale Deva. (N. Bumbac)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura