ComunitateEveniment

Un bolovan căzut din cer a străpuns acoperişul şi plafonul unei case

Un bolovan din rocă, având o greu­tate de peste 40 de kilograme şi o lungime de 30 de centimetri, a că­zut, ieri, prin acoperişul unei case din municipiul Hunedoara şi prin pla­fonul camerei de la etajul întâi, fără să producă victime omeneşti, doar pagube materiale, a informat Inspec­to­ratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara.
Deocamdată nu au fost comunicate date despre o posibilă origine a rocii care s-a prăbuşit prin acoperişul locuinţei, aceasta fiind ridicată şi transportată la INSEMEX Petroşani pentru o analiză amănunţită.
O mamă cu doi copii minori, care se afla în casă la momentul incidentului, a scăpat fără probleme pentru că era la parterul locuinţei.
Incidentul a fost anunţat autori­tă­ţilor, care au deplasat la faţa locului două autospeciale şi un echipaj CBRN (Chimic Radiologic Biologic şi Nu­cle­ar) care a efectuat măsurători asupra pietrei, în urma analizei rezultând că a­ceasta nu prezenta pericol radiologic.
„Din fericire, mama împreună cu cei doi copii minori nu se aflau la etajul clădirii în momentul impactului, ci la parterul locuinţei. Pagubele materiale sunt însemnate, fiind afectat aco­pe­rişul casei, plafonul unei camere şi mobilierul din aceasta”, a precizat ISU Hunedoara. (A.Năstase)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura