Actualitate

Un bărbat din China s-a trezit la nunta lui cu șase dintre fostele iubite care au organizat un protest: „Astăzi te vom distruge”

Un bărbat este „eroul” unei po­vești virale în China, după ce o parte din fostele lui iubite au venit la nunta lui și au protestat față de modul în care acesta tra­tează femeile, amenințând în ace­lași timp că îl vor „distruge”.

Discuții cu nevasta
Mirele, pe nume Chen, din pro­vincia Yunnan, sud-vestul Chinei, a fost șocat când șase din fostele lui iubite au venit la nunta lui, care a avut loc pe 6 februarie, cu un ban­ner pe care era scris: „Suntem fostele iubite ale lui Chen. Astăzi te vom distruge”, potrivit South China Morning Post. Într-un clip filmat în timpul nunții, femeile stau tăcute în mijlocul unei alei, tinând în mâini bannerul roșu. Protestul lor a atras atenția unor nuntași, care s-au dus să le întrebe ce se în­tâmplă. „M-a pus într-o situație foarte neplăcută. Am și avut o ceartă pe tema asta cu proaspăta mea soție”, a declarat Chen pentru o sursă locală după incident.

Un iubit rău
Protestul neașteptat a șocat-o și înfuriat-o pe mireasă, dar și părinții acesteia au fost nemulțumiți. Chen a spus că i s-au cerut ex­plicații. Pe de altă parte, bărbatul a spus că nu are motive să fie supărat pe cele șase femei și a recunoscut că a fost un iubit rău în trecut. „Eram imatur când eram mai tânăr și am rănit multe fete”, a mărturisit el. Chen nu a dat detalii despre mo­dul în care au decurs relațiile tre­cute, dar a spus că regretă sincer modul în care s-a comportat și i-a sfătuit pe alți bărbați să fie atenți la modul în care își tratează partenerele. „Trebuie să fii loial iubitei tale și să nu o înșeli”, a mai spus Chen. Videoclipul și știrile despre inci­dent au devenit virale în China și cei mai mulți utilizatori nu au avut niciun pic de înțelegere pentru Chen, pe care l-au criticat aspru. Mulți sunt de părere că proapăta lui soție ar trebui să diverțeze ime­diat de el.

 

 

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura