Un an greu pentru Luncoiu de Jos

 05 luncoi_bucuresti 059

 Adriana Năstase

În comuna Luncoiu de Jos, din păcate, în acest an, lucrările demarate pentru repararea drumurilor comunale au fost  sistate, deoarece nu au fost suficiente fonduri. Primarul comunei, Călin Dud (foto), recunoaşte că toţi locuitorii au avut de suferit din această cauză.

Parc pentru copii
Cu toate astea, edilul şef nu renunţă la alte proiecte pentru comună. Astfel, unul dintre ele este cel legat de realizarea unui parc destinat atât celor mici, pentru joacă (balansoare, tobogan, diferite elemente de divertisment), precum şi părinţilor şi bunicilor. 
„Va fi o locaţie de care locuitorii comunei se vor bucura, cu siguranţă. Proiectul a fost deja depus la Mediu şi sunt sigur că îl vom putea duce la bun sfârşit în scurt timp”, a spus primarul Călin Dud.
În ceea ce priveşte proiectul de alimentare cu apă, pentru satele Luncoiu de Jos şi Stejărel, el a fost depus, avizul fiind favorabil.
„Anul 2009 a fost un an greu, comparativ cu 2008. Vorbesc de fondurile care le-am putut accesa. Am reuşit să modernizăm trei şcoli şi un dispensar. În plus, din acest an, aici funcţionează o farmacie, un lucru extrem de important pentru locuitorii din zonă“, a adăugat edilul şef din Luncoiu de Jos.

„Este nevoie de schimbare“
Fiind de convingere liberală şi susţinând candidatura lui Crin Antonescu, primarul speră ca localnicii să fie de aceeaşi orientare, în alegerea preşedintelui. În acest mod, vor constitui un sprijin în susţinerea şi continuarea proiectelor vizate pentru dezvoltarea comunei Luncoiu de Jos.
„Am încredere că oamenii se vor mobiliza la vot, pentru că viitorul va depinde şi de votul lor. E momentul să facă acest pas, conştienţi de situaţia critică în care se află românii şi mai ales, de problemele cu care se confruntă judeţul Hunedoara. Trendul nu este deloc ascendent, motiv pentru care este neapărat nevoie de o schimbare“, susţine Dud.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.