Un an agricol bun, la colegiul din Geoagiu

17 decembrie 2014 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

Magdalena Şerban04 Marius Siler Director colegiu agricol Geoagiu (4)

După ce s-a bucurat de succes în urma acţiunilor de vânzare a producţiei proprii, conducerea Colegiului Tehnic Agricol „Alexandru Borza” din Geoagiu se pregăteşte să tragă linie în ceea ce priveşte anul 2014.
„A fost un an destul de bun. Am avut producţia pe care ne-am dorit-o la grâu, porumb, cartofi şi răsaduri. Am reuşit să schimbăm şi rasa de porci. Am reîntinerit-o, iar la primăvară vom avea purcei de vânzare. Cu vacile şi oile suntem în grafic şi am reuşit să renovăm grajdurile. Şi mieii s-au vândut bine în acest an. Mai pot spune că suntem într-o fază bună şi din punct de vedere al veniturilor. Nu ştim încă exact, netrăgându-se linia finală, dar orientându-ne după producţie, ea este categoric mai bună decât a fost în 2013. Este clar că una dintre cauzele care au influenţat pozitiv mersul lucrurilor ţine de condiţiile meteo. Vremea ne-a dat posibilitatea să facem toate lucrările în timp util. Şi seceta, dar şi ploaia din acest an au fost temperate”, a arătat profesorul Marius Şiler (foto), directorul Colegiului Tehnic Agricol „Alexandru Borza” din Geoagiu.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Primarul din Vorţa vrea să reînvie tradiţia costumelor populare

Despre comuna Vorţa se pot povesti multe. Începând cu satele ale căror obiceiuri s-au perpetuat nealterate, bătrânii ale căror poveşti...

Gesture Beta

Compania Microsoft a lansat o aplicaţie dedicată telefoanelor cu sistem de operare Windows care permite controlarea telefonului prin gesturi.

Misiune uşoară în primul meci din Cupă

Campioana Ligii I de futsal, Autobergamo Deva, are parte de un adversar facil în prima partidă pe care o va...

Închide