Sport

Umbrele vechilor datorii bântuie Jiul

Ciprian Marinuţ

Foştii jucători ai echipei Jiul, Lucian Pârvu şi Alin Ilin, spun că în următoarea săptămână, îl vor acţiona în judecată pe patronul Alin Simota, pentru o datorie de 22.000 de dolari.

Nu renunţă la bani

Cel puţin doi dintre foştii jucători ai echipei Jiul, cărora patronul Alin Simota le datorează bani din contracte neonorate sunt decişi să-şi recupereze sumele ce li se cuvin. Lucian Pârvu şi Alin Ilin spun că vor face toate demersurile necesare pentru a-şi recupera banii şi că exclud ideea unei negocieri pentru eşalonarea datoriei. Component al echipei CS Otopeni, Lucian Pârvu a declarat că a apelat la un avocat pentru a demara procesul în instanţa civilă. „Nu am de gând să renunţ la cei 10.000 de dolari pe care îi am de primit de la Simota. Trebuie să acţionez repede, pentru că dacă se va împlini un an de când nu mi-am luat banii, datoria se va prescrie”, a declarat Pârvu. Acelaşi lucru îl va face şi Alin Ilin, căruia Jiul îi datorează 12.000 de dolari.

Salif Nogo e mai generos

Fostul jucător al echipei Jiul, nigerianul Salif Nogo, în prezent component al echipei de Liga I, Astra Ploieşti, a spus că el a renunţat la cei 12.000 de dolari pe care îi avea de primit de la Jiul, pentru a-şi putea găsi repede altă grupare.

Echipa Jiul a fost exclusă din campionatul Ligii secunde pentru restanţe de peste 150.000 de dolari către jucători, datorii pe care Alin Simota a declarat că nu le mai poate onora.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura