Umaniştii îşi lansează candidatul la şefia Consiliului Judeţean Hunedoara

20 iulie 2020 | 2 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

Umaniştii îşi lansează mâine candidatul la şefia Consiliului Judeţean Hunedoara. Este vorba de Paul Tomotaş (foto), care atacă funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara la alegerile locale.

El este vicepreşedinte cu organizarea în Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) din judeţ. „Singura şansă de dezvoltare a judeţului nostru este turismul. După ce a fost unul dintre cele mai industrializate judeţe din ţară, Hunedoara poate să-şi revină prin turism. Apoi, este nevoie să schimbăm modul în care facem investiţiile. Trebuie regândită toată chestiunea aceasta. Sunt lucruri făcute de mântuială în judeţ. Unul dintre ele este Parcul de Afaceri din Simeria”, a declarat Paul Tomotaş, candidatul organizaţiei judeţene Hunedoara al PPU (sl). (S.Popa)

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Nicolaus Olahus spune:

    La faza asta ce să facem? Să plângem? Să râdem? Nu credeam că poate exista candidatură mai ridicolă decât cea a lui Petre Mărginean. El are un record, fiind întâiul primar de municipiu reședință de județ care pierde alegerile după primul mandat. Priviți imaginea cu acest candidat al PPU pentru CJ Hunedoara. Asta este ținută care să sugereze seriozitate și competență? Ați constatat domnule Bobora ce afirmă Paul Tomotaș? Nu așa trebuie făcute investițiile cum le-a făcut CJ în mandatul 2016-2020. Oare partidul pe care îl reprezentați a greșit când l-a desemnat pe perdantul Mărginean drept candidat la Primăria Deva? Ei, dacă din 2016 devenea președintele CJ acest Tomotaș cu totul altfel se făceau investițiile și județul mustea de turism. Se pare că aceștia v-au fost aliați. Chiar de nădejde.

  2. Nicolaus Olahus spune:

    Nu mi-am imaginat că poate exista o candidatură mai penibilă decât a lui Petru Mărginean. E o victorie să fii singurul primar care pierde alegerile după primul mandat, apoi să candidezi succesiv din partea PNL și PSD și să pierzi în ambel cazuri. Acum priviți la acest candidat care nu sugerează de loc seriozitate și competență.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
S-a răsturnat cu scuterul

A condus fără permis, a făcut accident şi a ajuns la spital. Este isprava unui bărbat de 44 de ani,...

Situaţia infecţiilor cu Covid-19 în judeţ şi la nivel naţional, în 20 iulie 2020

De la începutul monitorizării, şi până ieri, luni, 20 iulie, în judeţul Hunedoara 766 de persoane au fost confirmate pozitiv...

Dosare penale pentru conducere fără permis

Pensionarul de 71 de ani a fost descoperit în trafic de poliţiştii Biroului Rutier Deva, în timp ce conducea un...

Închide