Şeful Direcţiei Silvice Hunedoara, delegat la Ocolul Geoagiu, la cerere

20 iulie 2020 | 2 Comentarii | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Radu Crişan (foto) nu mai este de câteva zile şeful Direcţiei Silvice (DS) Hunedoara. El a fost delegat, pentru o perioadă de două luni pe postul de şef al Ocolului Silvic Geoagiu.

Radu Gagea, care vine de la Ocolul Silvic Hunedoara, a fost pus director, cu delegaţie, tot pentru două luni.
Radu Crişan a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN că delegarea s-a făcut la cererea sa. Ieri, fostul şi actualul director făceau primirea-predarea. Radu Gagea a afirmat că a fost sunat de la Bucureşti, de şeful Romsilva, şi a fost întrebat dacă vrea să fie şeful DS Hunedoara.
„Am acceptat, este vorba de două luni, vom vedea ce probleme sunt aici. Pot renunţa dacă nu vreau să stau pe funcţie. Nu sunt membru al vreunui partid politic. Am fost pe vremuri membru PDL”, a spus Radu Gagea.
Fostul director Crişan a susţinut un concurs pentru postul de şef al Direcţiei Silvice Hunedoara în anul 2015. Pentru o durată nelimitată. EL s-a aflat la şefia instituţiei din anul 2012. (S.Popa)

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Herodot spune:

    Este de-a dreptul înduioșător cum, de-a lungul timpului, preopinenții din domeniu s-au faultat reciproc fără suspine și regrete. Așa se scrie istoria. Și Burebista a fost trădat de ai săi.

  2. florin spune:

    ce mutra de ,,bandit mafiot”

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Umaniştii îşi lansează candidatul la şefia Consiliului Judeţean Hunedoara

Umaniştii îşi lansează mâine candidatul la şefia Consiliului Judeţean Hunedoara. Este vorba de Paul Tomotaş (foto), care atacă funcţia de...

S-a răsturnat cu scuterul

A condus fără permis, a făcut accident şi a ajuns la spital. Este isprava unui bărbat de 44 de ani,...

Situaţia infecţiilor cu Covid-19 în judeţ şi la nivel naţional, în 20 iulie 2020

De la începutul monitorizării, şi până ieri, luni, 20 iulie, în judeţul Hunedoara 766 de persoane au fost confirmate pozitiv...

Închide