Ultimul efort pentru finalizarea drumului către Sarmizegetusa Regia

02-drum-sarmis-3Natalia Bumbac

Traficul rutier pe ultimii patru kilometri de drum care duc către cetatea dacică Sarmizegetusa Regia va fi restricţionat până la finalizarea lucrărilor de reabilitare.
Anunţul a fost făcut ieri de către Consiliul Judeţean (CJ) Hunedoara, care a arătat că drumul judeţean 705A între localităţile Grădiştea de Munte – Sarmizegetusa Regia va fi închis circulaţiei în perioada 22 martie – 30 iunie 2016.
Lucrările de modernizarea a celor 18 kilometri de drum între Costeşti – Sarmizegetusa Regia au început în august 2015, fiind întrerupte pe perioada iernii. În lunile din anul trecut, proiectul a fost executat în proporţie de peste 90 la sută, restul lucrărilor necesare pe cei patru kilometri de drum dinspre fortăreaţa dacică urmând să fie încheiate acum. Potrivit preşedintelui CJ Hunedoara, Adrian David, deşi perioada de timp în care s-a stabilit ca ultimii kilometri de drum către fortăreaţa dacică să fie închişi a fost fixată până în 30 iunie, speră ca lucrările să fie încheiate într-un timp mai scurt.

One thought on “Ultimul efort pentru finalizarea drumului către Sarmizegetusa Regia

  • 26 martie 2016 la 9:37
    Legătură permanentă

    E foarte bine că s-a făcut drum spre Sarmizegetusa dar nu trebuia ajuns cu el la baza zidului antic, în pericol să fie distrus. Cei în drept ar trebui să se sesizeze și să pornească o anchetă iar Mircea Moloț trebuie penalizat cel puțin pentru abuz în serviciu.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.