FlashSport

Ultimul asalt pentru Liga a III-a

Ciprian Marinuţ

Meci de totul sau nimic pentru Club Jiul Petroşani. „Alb-negrii”, câştigători ai Ligii a IV-a Hunedoara,  vor susţine, azi, partida de baraj pentru promovarea în eşalonul trei, în compania campioanei judeţului Timiş, Flacăra Făget. Partida va începe la ora 17.30 şi va fi găzduită de Stadionul „Francisc Neumann” (fost UTA) din Arad.

Pregătiţi sută la sută
Trupa antrenată de Daniel Huza şi Damian Militaru se află de luni la Arad, iar oficialii susţin că fotbaliştii sunt sută la sută „montaţi” pentru meci şi conectaţi la importanţa partidei. „Jucătorii ştiu că e un meci capital, de care depinde viitorul echipei şi al lor. Au muncit un campionat întreg, iar acum, vor să confirme că merită să promoveze. Băieţii sunt încrezători în victorie şi fără frică de adversar, deşi se aude că Flacăra e un adversar redutabil. Cine va marca primul va avea întâia şansă, iar noi sperăm că echipa noastră va obţine calificarea”, a spus George Boboc, vicepreşedintele de la Club Jiul Petroşani.

Capul plecat…
Antrenorul bănăţenilor,  Adrian Săvoiu, fost vârf al Politehnicii în anii ’90, a ales varianta „capului plecat” în pregătirea psihologică a partidei, afirmând că Jiul este favorită la promovare. „Jiul e o echipă de tradiţie, care are prima şansă la câştigarea partidei. Rămâne să vedem, la ora jocului, cine va fi mai bun în teren. Noi suntem un club care îşi doreşte să devină profesionist şi să construiască o echipă frumoasă. Avem strategia noastră să pregătim acest meci şi, cel mai important, avem linişte”, a declarat pentru portalul banatsport.ro, antrenorul principal al făgeţenilor.
Azi, de la ora 17:30, sunt programate toate cele 21 de jocuri, într-o singură manşă, contând pentru barajul de promovare în Liga a III-a. Dacă, după încheierea celor 90 de minute regulamentare, scorul va fi egal, se vor juca două reprize de prelungiri, a câte 15 minute, iar dacă egalitatea va persista, se va proceda la executarea loviturilor de departajare de la 11 metri.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura