Comunitate

Ultimatum pentru conducerea ApaServ

Carmen Cosman

Conducerea societăţii care furnizează apă potabilă şi canalizare în Valea Jiului, SC ApaServ Valea Jiului SA, a primit un termen de o zi, pentru a rezolva problema datoriilor acumulate de Clubul Jiul Petroşani, care se ridică la 13.000 de lei. Dacă nu rezolvă această problemă, membrii conducerii societăţii îşi vor pierde posturile.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Costel Avram (foto), le-a dat termen de o zi să ia o măsură pentru recuperarea creanţelor, asta, după ce directorul societăţii a anunţat că asociaţiile de proprietari care nu-şi achită datoriile vor fi debranşate de la reţea. „Le-am transmis să decidă până mâine (azi -n.n) ce măsură iau în vederea recuperării datoriilor pe care Clubul Sportiv Jiul le are. Nu ştiu, să le sisteze furnizarea apei potabile, să facă tot ce ştiu ei că trebuie. Am înţeles că între societatea de apă şi Clubul Jiul a existat un protocol de plată, care nu a fost respectat. I-am lăsat să aleagă între a lua o măsură sau a-şi prezenta demisiile. Dacă sunt luate măsuri dure, să fie pentru toată lumea, toţi sunt egali”, a declarat Costel Avram.

One thought on “Ultimatum pentru conducerea ApaServ

  • Molot PNL si Avram PRM au scumpit iarasi apa la noi in Valea Jiului care vine prin cadere si este curata.De ce apa in alte orase este mai ieftina fata ca la noi : Deva,Tg.Jiu,Baia Mare,Braila,Resita,…….?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura