Actualitate

Centura Hunedoarei are şanse să se realizeze

Sorina Popa

Consilierului local PSD din Hunedoara, Dan Bobouţanu (foto), i s-au aprobat recent, în Consiliul Local al municipiului, două proiecte de hotărâre al căror iniţiator este. Unul priveşte construirea centurii municipiului, iar celălalt este legat de reabilitarea zonei de agrement de la Valea Seacă.

Centura municipiului Hunedoara, care acum este doar un drum de ţară, se va întinde pe o distanţă de 5,4 kilometri şi ar permite maşinilor de mare tonaj să circule pe acolo şi nu prin centrul oraşului, cum se întâmplă acum. „Proiectul construcţiei şoselei de centură, în regim de drum judeţean, este o mai veche iniţiativă de-a mea, dar acum, s-a aprobat, în sfârşit, suma necesară studiului de fezabiliate şi a soluţiei tehnice. Este vorba de un drum de la intrarea în municipiul Hunedoara, de la fosta Staţie de autobuz Izvor, trece prin zona societăţii ECO SID, şi se termină la intersecţia dintre Zlaşti, Boş, Răcăştie şi Teliuc. Consider că realizarea acestui drum de centură este important pentru hunedoreni, deoarece în acest fel, maşinile grele nu mai trec prin centru, ci îl ocolesc”, a declarat consilierul local PSD Dan Bobouţanu. Un alt proiect prevede reabilitarea zonei de agrement de la Valea Seacă. „În această zonă, pe cinci hectare de teren, sunt patru bazine de înot în aer liber, care în prezent, sunt în paragină. Vrem să refacem zona, astfel încât să aibă hunedorenii unde să iasă la distracţie în aer liber”, a adăugat Dan Bobouţanu.

12 comentarii la „Centura Hunedoarei are şanse să se realizeze

 • Un mare fas…nu aveti bani sa asfaltati gropile din oras,da ei fac centura.
  treziti-va draqului si lasati-o mai moale.
  Mai este 1 an jumate pana la alegeri.

 • DACA NU FACETI CE PROMITETI,MAI MULT ATI PRIMIT SI APROBARE LA BANI,ATUNCI FACETI UN MARE DESERVIUCIU PARTIDULUI SOCIAL DEMOCRAT DIN CARE FACETI PARTE,VREAU SA CRED CA VA APUCATI DE STRANDUL DIN VALEA SEACA.

 • Pai voi nu vedeti ca masinile noastre sunt praf de la gropile din Hd? Asfaltati toate strazile si dupa aia ganditi-va voi la centura..care nici macar nu e necesara…drumul garii la ce e de folos? Nu la centura? Nu-l mai lasati pe hada sa faca ce vrea el!

 • nu mi-am putut imagina ca orasul Hunedoara va ajunge intr-un asemenea hal de mizerie. cind functionau furnalele si cocseria si tot era mai ingrijit si mai ordonat…ce firme au nevoie sa mai pupe bani de la primarie pentru o sosea de centura cind orasul arata cum arata…un implant de bun simt la primarie e mai necesar|

 • Dane tu trebuie sa fi primarul HD.,pocaitul sa ne lase in pace sa plece in America ca si-a facut destule sa ne lase.Hada cind repari drumurile mai?Am trecut pe la dunarea unde ai facut totusi ceva dar este facut de mintuiala dute sa vezi cum s-a lasat bordurile si asfaltul turnat de firma lui COCOS.

 • Mey Vali Rupea,tie-ti trebuie strand cand nu ai cum sa ajungi la el,ca-ti sar rotile la masina sau ramai agatzat in buza gropii cu ea.
  Super tare frate.
  Cine-l mai crede pe Hada sau pe oricare om politic din oras,ca o fi Arion,Gaita,Babautan,etc?
  Vor la miere ba…….ii doare-n *** de noi toti!!!

 • CRED CA VA MAI ADUCETI AMINTE IN URMA CU 25 DE ANI CAND MERGEATI LA STRAND SI DRUMURILE ERAU TOT ASA,CREDETI CA ACUM NU AR MERGE LUMEA.

 • Uite ba, s-a trezit vili rupa..ia zi-ne vili…cum au abuzat de tine procurorii?:)))))
  Te bucuri ca-l aresteaza pe hada? Hai..povesteste-na..:))

 • HADA MIA DAT VREO MANA DE AJUTOR ,MIA SPUS CA EL E PREA MIC,ATUNCI NAM STIUT CA FURA, CA E HOT, CA ESTE ANTISOCIAL,SA MEARGA LA PUSCARIE CA ARE CEVA PUS DEOPARTE DIN CAT A FURAT.NU A IMPARTIT LA SARACI CA HAIDUCII,NICI LUMEA NU MAI TINE CU EL,PENTRU EL E BINE LA PUSCARIE,CAMERA CU DOUA PATURI,TELEVIZOR,INTERNET,IN CAMERA,BAIE CU DUS IN CAMERA,MERGE ACUM LA PUSCARIE SI IN SEPTEMBRIECAND SE DA GRATIEREA DE PEDEPSE SE ELIBEREAZA,NU FACE MULT SI SCAPA.

 • Asa Vili…mai zi-ne…ce mai sti tu…ce ti s-a mai intamplat?

 • Paapagali !
  Discuta despre drum ca Boc despre autostrazi (a facut 10 km intre Turda si Campia Turzii cu 20 de miliarde de euro imprumutati)
  Nu sunt in stare sa acopere gaurile (craterele) din asfalt de langa primarie (spre piata ) si nici din fata primariei.
  Handicapati,ipocriti retardati tehnic si fuduli !
  „Cum nu vii tu, Ţepeş doamne, ca punând mâna pe ei,
  Să-i împarţi în două cete: în smintiţi şi în mişei,
  Şi în două temniţi large cu de-a sila să-i aduni,
  Să dai foc la puşcărie şi la casa de nebuni!”

 • Offf…cat mai dureaza pana sa-i dea arest la Hada????

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.