ULTIMA ORĂ – KLAUS IOHANNIS A CÂŞTIGAT ALEGERILE! Victor Ponta şi-a recunoscut înfrângerea: „L-am sunat pe domnul Iohannis şi l-am felicitat pentru victorie”

17 noiembrie 2014 | 2 Comentarii | Publicat in: Electorale, Flash

iohannis6_21643300    Candidatul PSD-PC-UNPR la prezidențiale, Victor Ponta, le-a mulțumit românilor care au venit duminică la vot și a afirmat că poporul are întotdeauna dreptate.

“Vreau să le mulțumesc tuturor românilor care au venit în seara asta la vot. Vreau să spun că poporul are întotdeauna dreptate. L-am sunat pe dl Iohannis, l-am felicitat pentru victorie. Și eu și toți colegii mei, cât timp vom fi în poziții publice, ne vom face datoria față de țară. În rest, am spus poporul are totdeauna dreptate și e normal să fie așa și îmi doresc un singur lucru — ca să înțelegem că suntem o țară democratică. Așa cum eu îmi accept rezultatul, sper să îl accepte și cei care vor să protesteze și nu au de ce să protesteze”, a declarat premierul Ponta.

Candidatul ACL la prezidențiale, Klaus Iohannis, a obținut 56,27% din voturi, iar contracandidatul său, Victor Ponta, 43,70% potrivit numărătorii paralele a Alianței Creștin-Liberale la 50,52% din secțiile de votare, a anunțat duminică într-o conferință de presă purtătorul de cuvânt al PDL, Adriana Săftoiu.

Premierul Victor Ponta a declarat, duminică seară, la Antena 3, că respinge categoric ideea demisiei din fruntea Guvernului, cât timp colegii nu îi cer acest lucru.

 

 

 

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Echilibrium spune:

    Felicitari tuturor romanilor care au iesit la vot, felicitari echipei de campanie ACL, felicitari domnului Iohannis.
    Domnului Ponda sper ca Dumnezeu sa-l lumineze sa inceapa adevarata reforma in PSD, pentru ca de PSD este nevoie, dar de un PSD reformat, care sa se delimiteze de politicile anilor ’90. Abia acum domnul Ponta va trebui sa dea dovada ca nu a mancat bataie degeaba de la minerii chemati in Bucuresti de domnul Iliescu. Mineri care ne-au facut judetul de rusine (si ieri).
    Dumnezeu sa ne ajute pe toti.

  2. Moise Nicoara spune:

    Purcel (Molot) mascat in Echilibrium esti induiosator prin multumirile tale. Nu te bucura prea tare. Iti spun ca nu-l cunosti de loc pe Klaus Iohannis. Nu te baza pe sprijinul lui ca nu-l vai avea si nu scapi de justitie. Funia se apropie de pae. Nu este departe ziua cand vei iesi din viata publica.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Cine va fi, totuşi, viitorul preşedinte al României? Ponta sau Iohannis? Asta-i întrebarea!

Exit-poll-urile de la turul II al alegerilor prezidenţiale 2014, realizate la ora 19.00, arătau că Victor Ponta şi Klaus Iohannis...

Cum s-a desfăşurat turul II al alegerilor prezidenţiale în judeţ

Oana Mihnea ORA 7.00. Începând cu ora 7.00, s-au deschis toate cele 524 de secţii de votare din judeţul Hunedoara....

Podium neschimbat în Liga a IV-a

Primele două clasate în ierarhia Ligii a IV-a au obţinut victorii importante în deplasare, în vreme ce ocupanta locului trei...

Închide