Ultima lună de vară debutează pe ritmuri de blues şi Jazz la Ghelari: Panorama Blues Festival, la a doua ediţie

04 AG_Festival_Euroiudaica_06Natalia Bumbac

Iubitorii muzicii blues şi jazz sunt aşteptaţi între 1 şi 2 august pe platoul de lângă Pensiunea Panorama, din localitatea Ghelari, la o serie de concerte şi recitaluri de gen. În cadrul acestui eveniment vor evolua artişti consacraţi ai muzicii blues şi jazz, care sunt clasaţi pe primele locuri ale topurilor de specialitate din ţară.
Startul acestui proiect a fost dat anul trecut, iar ecourile festivalului au fost extrem de pozitive. Potrivit organizatorilor, este un proiect de suflet, care aduce în fiecare an la conducerea echipei manageriale pe celebrul muzician Mike Godoroja. Pentru ediţia de anul acesta, organizatorii speră ca selecţia muzicienilor să fie pe placul melomanilor şi nu numai, astfel încât cele două zile de concert să fie memorabile. Printre cei care vor evolua pe platoul de la Ghelari se numără artişti cu greutate cum ar fi Marcian Petrescu şi Rareş Totu, dar şi muzicianul AG Weinberger (foto), care va aduce o notă de originalitate evenimentului.
Două zile cu muzică bună, tocăniţă la ceaun şi ţuică de neuitat
La această ediţie organizatorii şi-au propus să promoveze Panorama Blues Festival ca produs turistic de weekend. Bluseman-ul care vine pentru concertele nocturne, ziua poate să admire expoziţia în aer liber de sculptură din marmură de Alun, sau poate vizita satele din zonă, pline de farmec şi un pitoresc aparte, pe biciclete puse la dispoziţie, contra chirie, de organizatori. Pentru o cât mai bună sonorizare, echipa managerială a evenimentului a semnat un contract cu firma Dinacord, care va asigura echipament de sunet de înaltă performanţă. De asemenea, cei prezenţi vor putea beneficia şi de alte facilităţi, precum un teren de campare, duşuri sau zonă cu acces wireless.
Printre invitaţii de anul trecut s-au numărat Mike Godoroja & Blue Spirit, Marcian Petrescu & Trenul de noapte, dar şi Steel Blues din Hunedoara. La festival au venit iubitori de muzică bună din toate colţurile ţării. Din impresiile celor care au fost prezenţi la ediţia de anul trecut, putem afla că au fost două zile de muzică bună, într-un loc fabulos, cu blues, tocăniţă la ceaun şi ţuică de neuitat.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.