UDMR Deva a câştigat prima ediţiei a Cupei „Youth Forever”

3 mai 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Echipa ce a reprezentat organizaţia de tineret a filialei municipale UDMR Deva s-a impus în prima ediţie a Cupei „Youth Forever”, un interesant turneu de minifotbal desfăşurat pentru a sărbători Ziua Naţională a Tineretului. În finală, tinerii UDMR-ului au învins la penaltiuri gruparea ALDE, ultimul loc de pe podium revenindu-i echipei PSD.

O semifinală câştigată clar, alta decisă la penaltiuri
Competiţia, organizată la baza Realsport de filiala municipală PSD Deva în colaborare cu Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Hunedoara, a strâns la start patru echipe: PSD, PNL, ALDE şi UDMR. Conform tragerii la sorţi, în semifinale s-au stabilit duelurile PNL –ALDE şi PSD – UDMR. Grupările ALDE şi UDMR au reuşit calificarea în finala mare, după ce au învins în penultimul act pe PNL, scor 5-4, după executarea loviturilor de departajare, respectiv pe PSD, scor 7-2.

Tinerii „udemerişti”, nervi mai tari în finală
Ambele finale s-au decis după executarea penaltiurilor. Astfel, în duelul pentru locul 3, PSD a trecut de PNL, scor 3-2, la finalul timpului regulamentar rezultatul fiind 1-1. În schimb, în lupta pentru prima poziţie, UDMR a câştigat înfruntarea cu ALDE, scor 5-4, scorul în timpul regulamentar fiind 1-1. Organizatorii au oferit şi premiul fair-play, echipei PNL, dar şi titlul de golgheter, câştigat de Paul Apati (ALDE), cu şase goluri marcate. Cupa „Youth Forever” se speră a deveni o competiţie tradiţională, organizatorii dând asigurări că ea va fi organizată şi în următorii ani. (Ovidiu Mănăstire)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Aeromodeliştii brădeni au urcat de şapte ori pe podiumul naţional

Campionatul Naţional de Aeromodele – Zbor Liber a fost unul de real succes pentru sportivii de la AS Armata Aurul...

Investiţiile de la sanatoriul brădean, în funcţie de parametrii bugetari

Apele s-au aşezat în rândul instituţiilor medicale din sistemul de stat, luna trecută fiind parafate noile contracte cu Casa de...

Racordurile la reţeaua de canalizare, prioritare pentru Baia de Criş

Racordurile la canalizare au rămas în aer după finalizarea proiectului european integrat, ce a inclus doar introducerea reţelei în patru...

Închide