UDMR – 20 de ani de existenţã în judeţ

Nicolle Ebner

Un număr important de invitaţi este aşteptat mâine, începând cu ora 11.00, în Aula Grupului Şcolar “Teglas Gabor” din Deva, care va găzdui şedinţa festivă a Conferinţei Judeţene a UDMR, prilejuită de aniversarea a 20 de ani de la constituirea Organizaţiei Judeţene UDMR Hunedoara (21 ianuarie 1990).
Comunitate puţin numeroasă, dar activă
La manifestare sunt aşteptaţi să participe circa 150 de invitaţi, printre care se vor număra delegaţi ai celor 16 organizaţii locale UDMR din judeţul Hunedoara, precum şi membrii fondatori. Şedinţa festivă se va încheia cu un program artistic. „Doresc, ca la a 20-a aniversare, să-i asigur pe partenerii noştri politici de deschiderea cu care vom continua colaborarea în judeţ, pe baza intereselor comunităţii maghiare din judeţul Hunedoara, precum şi a tuturor locuitorilor săi. Nu am făcut şi nu vom face compromisuri în ceea ce priveşte valorile europene, în privinţa viitorului european al comunităţii noastre, a valorilor democratice, a principiului egalităţii de şanse şi a diversităţii culturale. UDMR reprezintă în judeţul Hunedoara o comunitate puţin numeroasă, însă activă şi conştientă de contribuţia pe care a
adus-o la tot ceea ce înseamnă, astăzi, judeţul Hunedoara, iar această contribuţie va fi importantă şi în viitor”, a declarat parlamentarul european Iuliu Winkler (foto), preşedintele organizaţiei judeţene UDMR Hunedoara.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.