Ucisă pe trecerea de pietoni

25 ianuarie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

O femeie din localitatea Petrila n-a avut nici o şansă după ce a fost izbită în plin de o dubiţă care circula cu viteză foarte mare prin centrul oraşului.
Accidentul a avut loc marţi seara, iar victima traversa strada regulamentar pe o trecere de pietoni din zona unui supermarket. Martorii spun că a fost atât de tare izbită de vehiculul condus de un tânăr de 19 ani, din Petrila, încât a fost proiectată până la următoarea trecere, adică aproximativ 15 metri de la locul impactului. Femeia de 54 de ani a ajuns la Spitalul de Urgenţă Petroşani, în stop cardio-respirator, iar medicii s-au chinuit să o salveze, însă rănile erau extrem de grave şi a decedat la scurt timp.
Poliţiştii din localitatea Petrila au întocmit un dosar penal pe numele şoferului şi-l cercetează pentru ucidere din culpă. Aceştia l-au testat pentru alcool şi au constatat că tânărul nu băuse înainte de a se urca la volan, dar l-au dus şi la spital pentru teste suplimentare. Din declaraţiile martorilor, s-a crezut că victima era şi însărcinată, ipoteză demontată de medici.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Deveni arestaţi pentru o spargere dată la un magazin

Trei bărbaţi din Deva, cu vârste între 25 şi 36 de ani, au fost prinşi de oamenii legii, fiind suspecţi...

Atleţii deveni, pe podium la „Cupa RMA”

Patru atleţi legitimaţi la CNS Cetate Deva au avut prestaţii deosebite la Cupa Romanian Masters Athletics (RMA), desfăşurată la Bucureşti....

Mamă şi copil, accidentaţi grav la săniuş

Un moment care s-a dorit a fi distractiv s-a transformat pentru o mamă şi copilul său într-o tragedie. Femeia de...

Închide