Actualitate

Ucisă pe trecerea de pietoni

O femeie de 72 de ani, din Petroşani, a fost spulberată de un şofer care gonea pe şoseaua de centură a localităţii şi nu a oprit la o trecere de pietoni.

Accidentul a avut loc pe DN 66, în cartierul Aeroport din Petroşani, iar pensionara s-a angajat în traversarea drumului pe la o trecere de pietoni.
Individul care a lovit-o în plin, un bărbat de 50 de ani, din municipiul Petroşani, din cauza vitezei foarte mari după cum spun martorii, nu i-a acordat prioritate de trecere şi a accidentat-o grav. Bătrâna a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul de Urgenţă din Petroşani, unde, ulterior, a decedat.
Şoferul vinovat este cercetat penal pentru ucidere din culpă. În zona respectivă au avut loc mai multe accidente rutiere soldate cu morţi, în ciuda faptului că trecerile sunt vizibile şi semnalizate de la mare depărtare atât ziua, cât şi noaptea. Deşi zona este restricţionată la 50 de kilometri pe oră, cei mai mulţi şoferi nu respectă viteza legală, iar oamenii care traversează drumul naţional sunt în permanenţă în pericol. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura