Ucigaşul din Hunedoara, încă o lună de arest

Procurorii Parchetului de pe lângă Tri­bu­nalul Hunedoara au cerut judecătorilor pre­lungirea mandatului de arestare pre­ven­tivă în cazul recidivistului. Individul este cercetat pentru omor după ce şi-a în­junghiat de patru ori iubita, o tânără de 22 de ani.
Cristian Stănciulescu de 27 de ani, din Hunedoara, va rămâne în Centrul de Reţi­nere şi Arestare Preventivă din cadrul Poliţiei municipiului Deva până în a doua jumătate a lunii noiembrie, după ce Tribunalul Hu­ne­doara a admis cererea procurorilor. Sus­pectul a cerut înlocuirea măsurii arestării preventive, cu măsura preventivă a arestului la domiciliu sau măsura controlului judiciar.
Cristian Stănciulescu a fost liberat condi­ţionat în iulie 2019 din Penitenciarul Deva, după ce ispăşea o condamnare pentru trafic de droguri. Individul a mai fost condamnat în trecut şi pentru tâlhărie. În urma unui conflict pornit de la gelozie, Stănciulescu şi-a înjunghiat iubita cu care urma să se căsă­torească peste câteva luni, o tânără de numai 22 de ani. Fata a fost înjunghiată cu un cuţit de vânătoare, prima dată în piept, ca mai apoi de alte trei ori în spate, astfel că n-a avut nicio şansă de supravieţuire. Individul ar fi consumat stupefiante înainte de con­flict, iar după comiterea oribilei fapte a fugit din locuinţă. Cu acelaşi cuţit s-a mutilat în zona gâtului şi a fost zărit plin de sânge pe o stradă din municipiul Hunedoara de către un jandarm aflat în timpul liber. Militarul a aflat de la individ de grozăvie, l-a imobilizat şi a alertat poliţiştii. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.