Turul României la ciclism trece prin județ

Ediția cu numărul 54 a Turului Ciclist al României a debutat ieri la Timișoara cu etapa prolog. Caravana va ajunge astăzi la Deva. Fanii acestui sport sunt invitați să îi aplaude pe rutieriști, astăzi, în 1 sep­tem­brie,,în jurul orei 17.00, la finalul etapei 1 ,,cea mai lungă,, care măsoară 201 km.

Premii
Programul zilei de astăzi este ur­mă­torul: Cursa Copiilor, Bld. 22 Decembrie-inter­sec­ție cu Str. Carpați, între orele 14:00-17:00. Competiția este deschisă parti­ci­pan­ților între 3 și 14 ani. Sunt acceptate bi­cicletele cu pedale, fără pedale sau cu roți ajutătoare. Înscrierile se fac la fața locului, de la ora 15:00. Se primesc medalii de finisher și premii pentru locurile 1, 2 și 3 la fiecare categorie de vârstă (băieți și fete).
Sosire plutonului din Turul României va fi organizată pe Bld. 22 Decembrie-inter­sec­ție cu Str.Carpați, ora 17:00, urmată de fes­ti­vitatea de premiere, etapa 1,organizată în același loc, la ora 17:30. Menționăm că circulația va fi restricționată de la intrarea în Deva dinspre Sântuhalm: DN7 (E79) – bre­tea spre centru – Bld. 22 Decembrie, cu 15 minute înainte de sosirea cicliștilor, respectiv în intervalul 16:45-17:15, dar acesta poate suferi modificări în funcție de evoluția cursei.
Etapa 2 (Deva-Păltiniș) va debuta pe 2 septembrie cu startul festiv de pe Bld. 22 Decembrie-intersecție cu Str. Carpați, sta­bilit la ora 12:00. Echipelevor fi prezente la start de la ora 10.50, pentru semnături.
Organizatorii competiției, Federația Ro­mână de Ciclism, cu sprijinul Ministerului Tineretului și Sportului, au comunicat că sunt bucuroși să ofere iubitorilor ciclis­mu­lui un eveniment la standardele Uniunii Cicliste Internaționale și așteaptă pe traseul Turului, în punctele de start și de finiș, cât mai mulți suporteri care să-i încurajeze pe cicliști, cu respectarea măsurilor de securitate sanitare specifice acestei perioade.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.