Sport

Turul Ligii a V-a s-a încheiat cu doar patru meciuri jucate

Ovidiu Mănăstire

Etapa care a închis sezonul de toamnă a Ligii a V-a s-a disputat incomplet, două dintre partide nedesfăşurându-se. Astfel, Metalul Crişcior nu s-a prezentat la General Berthelot, având probleme cu mijlocul de transport iar Santos Boz nu a fost programată pentru meciul cu Măgura Pui, din cauza datoriilor financiare către AJF Hunedoara.

Santos Boz, la un pas de excludere
Cu titlul neoficial de campioană de toamnă a încheiat Măgura Pui, care a câştigat la „masa verde” duelul cu Santos Boz. „Lanterna roşie” a campionatului nu a fost programată de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Hunedoara din cauza datoriilor financiare către aceasta, la următoarea neprogramare urmând să fie exclusă din campionat. În schimb, duelul dintre Unirea General Berthelot şi Metalul Crişcior ar putea fi reprogramat, oaspeţii neajungând la meci din cauza mijlocului de transport. O decizie în acest caz va fi luată azi, în şedinţa Comisiei de Disciplină a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Hunedoara.

Ploaie de goluri la Gurabarza
În cele patru partide jucate în această ultimă rundă s-au marcat nu mai puţin de 23 de goluri. Recordul îl deţine duelul dintre Zarandul Crişcior şi Agrocompany Băcia, încheiat cu 7-5 în favoarea gazdelor. Scorul a avut o evoluţie halucinantă, în minutul 83 el fiind 5-5. În final, gazdele au mai marcat de două ori, adjudecându-şi partida. Spectacol a fost şi în duelul Victoria Dobra – Sargeţia Bretea Română, încheiat 3-3, în care gazdele au revenit pe final după ce au fost conduse cu 3-1. AS Sântămăria Orlea nu se regăseşte şi a încheiat turul cu o înfrângere, cedând pe terenul Ponorului Vaţa. În schimb, derbiul zonal dintre Foresta Lunca şi CS Ghelari s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Liga a V-a, etapa a XIII-a
Santos Boz – Măgura Pui 0-3 – la „masa verde”
Ponorul Vaţa – AS Sântămăria Orlea 2-1
Zarandul Crişcior – Agrocompany Băcia 7-5
Victoria Dobra – Sargeţia Bretea Română 3-3
Foresta Lunca – CS Ghelari 1-1
Unirea General Berthelot – Metalul Crişcior – nedisputat
CS Comunal Ilia – a stat.

Clasament

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura