Sport

Înotătorii hunedoreni au cucerit 10 medalii la campionatul naţional

Ovidiu Mănăstire

Timp de patru zile, Hunedoara a fost capitala înotului românesc, bazinul din cadrul Complexului Sportiv „Michael Klein” găzduind campionatele naţionale în bazin scurt pentru seniori, tineret şi juniori. Înotătorii de la CSŞ Hunedoara au avut prestaţii la înălţime, cucerind 10 medalii şi au urcat pe podium la toate categoriile de vârstă.

Întreceri spectaculoase şi recorduri doborâte
Cu o participare numeroasă, în care s-au regăsit cei mai buni înotători ai României, campionatul naţional de înot în bazin scurt pentru seniori, tineret şi juniori, găzduit pentru a 17-a oară de municipiul Hunedoara, a oferit publicului prezent întreceri spectaculoase, performanţe deosebite şi recorduri doborâte. Sportivii de la clubul gazdă, CSŞ Hunedoara, au fost la înălţime, reuşind să urce de 10 ori pe podium, atât la seniori cât şi la tineret şi juniori. Dintre cele 10 medalii adjudecate de hunedoreni, patru au fost de aur, trei de argint şi alte trei de bronz.

Raluca Mera şi Victor Iacob, cei mai valoroşi hunedoreni
Ca şi anul trecut, Raluca Mera (foto) şi Victor Iacob au fost cei mai buni înotători ai clubului de pe Cerna, fiecare urcând pe podium la toate categoriile de vârstă. Astfel, Raluca Mera şi-a adjudecat o medalie de bronz la seniori (100 de metri spate), precum şi două medalii de aur (50 şi 100 de metri spate) şi una de argint (200 de metri spate) la tineret. Victor Iacob a câştigat o medalie de bronz la seniori (200 de metri spate), o medalie de argint la tineret (200 de metri spate) precum şi două medalii de aur (200 de metri spate şi 200 de metri liber) şi una de argint (100 de metri spate) la categoria juniori. Atât Raluca Mera cât şi Victor Iacob au contribuit la cea de-a 10-a medalie cucerită de delegaţia hunedoreană, bronz la tineret în proba de 4×50 de metri mixt, din ştafeta hunedoreană mai făcând parte Alina Perju şi Raul Bădărău.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura