Turul ciclist al municipiului Deva

Consecvenţi în a îndeplini obiectivele din statutul asociaţiei, reprezentanţii CS Făerag din Deva continuă seria acţiunilor sportive de nivel naţional. Astfel că la finalul acestei săptă­mâni vor organiza cea de a VIII-a ediţie a Turului ciclist al municipiului Deva.
Va fi o competiţie cu… trei competiţii legate , deoarece sunt pro­­gramate, atât întrecerile din cadrul Cupei Naţionale a Ro­mâ­niei de şosea pentru seniori cât şi cele pentru junior, dar şi în­tre­cerile ediţiei a doua a Campionatului judeţean de ciclism pe şosea.
Competiţia este organizată sub egida Federaţiei Române de Ciclism, cu implicarea altor câteva asociaţii şi cluburi spor­tive din ţară, partenere în derularea la nivel naţional a ce­lorlalte etape din cadrul Cupei naţionale a României. De ase­menea, menţionăm sprijinul acordat la desfăşurarea com­pe­tiţiei de Primăria municipiului Deva şi de Consiliul Judeţean Hunedoara.
Sâmbătă, 15 august, de la ora 11.00, pe traseul Deva- DJ 706 A sunt programate probele individuale contratimp, iar duminică, 16 august, cu începere de la ora 10, se vor desfă­şura în centrul municipiului Deva, probele de fond.
Organizatorii anunţă măsuri speciale de circulaţie în aceste zile, în zona de desfăşurarea întrecerilor şi, de asemenea, au stabilit că accesul în zona evenimentului se va face pe baza unui triaj epidemiologic constând în completarea unui ches­tionar şi termoscanare.
Sportivii vor avea un staff cât mai redus, iar toţi participanţii vor purta mască atâta timp cât se află în zona delimitată pen­tru eveniment, inclusiv sportivii pe grila de start.
Aranjarea pe grila de start se va face respectând distaţa de 2 m între concurenţi, iar prezenţa spectatorilor este limitată, conform ordinelor medicale în vigoare.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.