Cupa Micului Atlet la Liceul Sportiv

Liceul cu Program Sportiv Cetate Deva anunţă organi­zarea unui concurs trial pentru tinerii iubitori ai atle­tis­mului. Prima ediţie a trofeului Cupa Micului Atlet se va derula pe pista din interiorul LPS Cetate Deva, pentru spor­tivii fete şi băieţi născuţi în anul 2009, dar pot fi admişi la aceste întreceri şi atleţi sau iubitori ai acestei discipline sportive, născuţi între anii 2006 şi 2011.
Concursul se va desfăşura în data de 19 august, cu începere de la ora 9.00 şi programează întreceri de viteză- 50 m, săritura în lungime şi alergare pe 300 m cu startul din picioare.
Cei mai talentaţi sportivi atleţi participanţi la aceste întreceri vor fi răsplătiţi de către organizatori cu trofee, diplome, alte premii constând în echipament sportiv.
Pentru relaţii suplimentare, cei interesaţi se pot adresa la sediul instituţiei şcolare, persoana de contact fiind prof. Nicolae Alexe.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Turul ciclist al municipiului Deva

Consecvenţi în a îndeplini obiectivele din statutul asociaţiei, reprezentanţii CS Făerag din Deva continuă seria acţiunilor sportive de nivel naţional.

Bulina neagră

Vasile Hegheş, tânăr din municipiul Petroşani Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat de vătămare corporală, lovire sau

Bulina albă

Radu Pavel, poliţist din municipiul Brad Pentru că după o ascensiune de 5 ore şi 13 minute, numai căţărat pe

Închide