Sport

Turneul final al Cupei României la futsal, la Deva

Astăzi va debuta în Sala Sporturilor din Deva, Final Four-ul Cupei României la fotbal în sală. Anul acesta, forul federal a acordat drep­tul de or­ga­nizare a acestei ultime faze a com­petiției, municipiului Deva, care se prezintă cu cele două formații din localitate, calificate în acest ultim act.
Conform celor specificate la tra­ge­rea la sorți, prima echipă extrasă din urnă este declarată oficial gazdă, așa că de la ora 16.30 se va juca partida dintre United Galați (deținătoarea trofeului) și ACS Kereszthegy Remetea (formație calificată din liga secundă).
De la ora 19.00, este programată par­tida ACS West Deva- ACS Autobergamo Deva, mult așteptatul derby al municipiului nostru. Gazde sunt (sau nu?) cei de la West Deva, formație care așteaptă de mult o vic­to­rie pe seama alb/vișiniilor. Autobergamo Deva se prezintă la acest joc cu ceva probleme de lot, după ce în partida disputată la Odorhei, doi dintre ju­că­torii valoroși ai formației au fost eli­minați și, probabil, că nu pot fi folosiți în această întâlnire. Conform regula­men­tului, echipele câștigătoare din cele două jocuri se vor întâlni în finala com­petiției care este programată marți, 21 martie, de la ora 18.00.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura