Turneul de tenis Winners Cup, de la Cluj Napoca

Pe terenurile de zgură de la baza sportivă Winners Sports Club din Cluj-Napoca se desfăşoară în aceste zile Turneul feminin de tenis de câmp dotat cu premii în valoare de 30.000 de dolari. Jucătorul Horia Tecău a efectuat tragerea la sorţi prin care a stabilit componenţa celor două grupe ale primului turneu de tenis organizat în România de la ridicarea restricţiilor impuse în contextul epidemiei de coronavirus.

Conform tragerii la sorţi, din Grupa A fac parte Gabriela Ruse, Irina Bara şi Georgia Crăciun, iar în Grupa B evoluează Irina Begu, Jaqueline Cristian şi Miriam Bulgaru. Primele două clasate în fiecare grupă se vor califica în semifinalele competiţiei.
„Mi se par echilibrate grupele, vor fi meciuri interesante, abia aştept să le urmăresc. Cred că toţi iubitorii de tenis abia aşteaptă să le urmărească pe unele dintre cele mai bune jucătoare de tenis din România în acest moment. Câştigătoarea acestui turneu va juca într-un meci demonstrativ împreună cu mine, cu Marius Copil şi Simona Halep. Vom face un meci de dublu mixt. E minunat că vom fi aici împreună şi că vom avea ocazia de a juca după o perioadă lungă de pauză. Poate fi un început de campanie de pregătire pentru Jocurile Olimpice de anul viitor“, a declarat Tecău după tragerea la sorţi.
La acest turneu, accesul publicului este interzis organizatorii luând măsuri dintre cele mai drastice pentru respectarea indicaţiilor MTS şi ale Ministerului Sănătăţii cu privire la desfăşurarea competiţiilor sportive în contextul pandemiei de coronavirus.
Meciurile se vor disputa după următorul program: 3 iulie – începând cu ora 15:00, 4 iulie – începând cu ora 14:00, 5 iulie – începând cu ora 14:00. Meciul demonstrativ de dublu mixt în care vor evolua câştigătoarea turneului, Simona Halep, Horia Tecău şi Marius Copil este programat la 5 iulie de la ora 16:30. (N. Gavrea)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.