Turneul de fotbal „Cupa Micul Moţ” de la Albac

10 februarie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Primăria din Albac, judeţul Alba, în parteneriat cu Asociaţia Sportivă Speranţa din localitate, a organizat la finalul săptămânii trecute o nouă ediţie a „Cupei Micul Moţ“, tradiţională competiţie fotbalistică pentru juniori categoria D, născuţi în anul 2006, la care au participat mai multe formaţii din patru judeţe.
Echipa de juniori legitimaţi la Şcoala de Fotbal „Florea Văetuş“ din Hunedoara, antrenor Florea Văetuş, secund Dănuţ Tomşa, a câştigat locul I la această ediţie, cu un total de şapte puncte din cele trei partide disputate, ne-a informat Vasile Bucuci, directorul sportiv al clubului hunedorean.
Hunedorenii s-au impus cu 3-0 în jocul disputat cu formaţia clubului gazdă Speranţa Albac, golurile fiind marcate de către Rareş Tomşa (foto), cel care a fost declarat cel mai bun jucător al meciului şi al turneului, el fiind recompensat pentru evoluţia din turneu cu un premiu special oferit de organizatori.
Apoi, echipa din Hunedoara a câştigat partida cu Viitorul Şoimuş cu 6-0, goluri marcate de Daniel Avram (trei, declarat jucătorul meciului), Fabian Căprău, Rareş Tomşa şi Mihai Ckirjek.
În ultima partidă hunedorenii au încheiat la egalitate, 1-1 cu formaţia Sporting Cluj-Napoca, golul pentru echipa SFFV Hunedoara fiind marcat de către Fabian Căprău, declarat de organizatori jucătorul partidei.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
CS Hunedoara a învins Dacia Orăştie în joc de pregătire

Echipa de ligă a treia, CS Hunedoara, îşi continuă pregătirile pentru apropiatul sezon şi a disputat sâmbătă dimineaţă, pe terenul...

CNS Cetate, meci egal cu Energeticianul

Cea de a doua formaţie de Liga a treia din zona noastră, CNS Cetate Deva, a jucat în deplasare, tot...

Grădiniţă cu program prelungit inaugurată la Baru Mare

Proiectul în valoare de aproape jumătate de milion de euro, bani europeni, a fost iniţiat încă din anul 2016 de...

Închide