Turiştii sunt aşteptaţi de Sf. Valentin la Straja şi Parâng

5 februarie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Dana Istudor

Mii de turişti sunt aşteptaţi în staţiunile Straja şi Parâng, pentru a petrece „Valentine’s Day” pe pârtia de schi şi la petrecerile în aer liber organizate de cabanieri.
Cele două staţiuni montane din Valea Jiului au fost asaltate anul trecut de sărbătoarea îndrăgostiţilor de sute de cupluri de tineri, care au ţinut să petreacă de „Sf. Valentin” pe pârtiile de schi, cât şi în cluburile şi cabanele din Straja şi Parâng. „A nins iar stratul de zăpadă ajunge la circa jumătate de metru, numai bine am putea zice. Sigur, în Parâng nu sunt toate cabanele pline, locuri mai sunt suficiente şi sperăm să urce turişti care vor să petreacă un Sf. Valentin pe mai multe zile”, spune unul dintre cabanieri. Aceştia le-au pregătit tinerilor îndrăgostiţi mai multe surprize, printre care şi o petrecere nocturnă în aer liber şi nu doar pentru o zi, ci pentru două. Plin de tineri şi în cealaltă staţiune montană din Valea Jiului, la Straja, unde sunt aşteptaţi foarte mulţi studenţi. Proprietarii de cabane s-au pregătit pentru Valentine’s Day, iar atracţia principală pentru cei peste 3.000 de turişti, câţi se estimează că vor ajunge în perioada Sf. Valentin la schi, va fi „clubul subteran”, singurul de acest fel din ţară, construit în adâncul muntelui.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
„Renegaţii“ au oferte

Puşi pe lista de transferări la finalul turului de antrenorul Gică Barbu, jucătorii Mureşului Deva, Elod Vajda şi Raul Lintaru,...

Bulina neagră

Cosmin Alin Popa, agent de poliţie

Bulina albă

Alexandru Lăutaru, şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Hunedoara

Închide