Turist salvat după cinci ore de căutări

21 ianuarie 2018 | 2 Comentarii | Publicat in: Actualitate

Un tânăr de 24 de ani, din Cluj, s-a rătăcit în Masivul Şureanu şi a fost găsit de echipele de salvare montană din Parâng, după circa cinci ore de căutări.
O echipă formată din cinci salvatori de la Postul Salvamont Petroşani-Parâng şi un jandarm montan au plecat în căutarea unui schior aflat în vacanţă în Şureanu, care n-a mai revenit la cabană până la lăsarea întunericului. Căutările au fost îngreunate de întuneric şi zona deosebit de dificilă, însă tânărul de 24 de ani, din Cluj, a fost găsit la timp. ”Imediat după ce am ajuns la el, a fost evaluat la faţa locului şi nu avea nimic, însă era foarte obosit”, a precizat Remus Popescu, şeful Salvamont Petroşani-Parâng. Schiorul a fost găsit în zona Valea Auşelu. (M. Gânju)

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Oniga Emil spune:

    Acel tanar a fost gasit de o echipa de la Salvamont Alba aflata in servici la Sureanu. Cel care a facut declaratia asta e un mincinos nerusinat. Unde este fair play ul stimati colegi de la Salvamont Hunedoara? Rusine!!!

  2. G spune:

    intotdeuana meritul si laudele , munca cea mai grea facuta si le insusesc cei care au muncit cel mai putin sau deloc. Asa este la noi in Romania inca. Felicitari Salvamont Alba pt aceasta actiune de cautare salvare. stiu ca voi ati dus greul prin frig si noapte. Voi ati fost eroii la aceasta interventie. RESPECT!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Copil agresat de învăţătoare, iar aceasta, agresată de mama copilului

Un copil de 10 ani din Călan, elev în clasa a II-a, a mers la Poliţie să se plângă că...

Modernizarea căii ferate între Gurasada şi Ilteu prinde viteză cu bani europeni

În noiembrie 2017, CFR S.A. şi Asocierea RailWorks au semnat contractul de lucrări în valoare de 1.498.976.758,87 lei pentru modernizarea...

S.O.S şcoala din Bulzeştii de Sus

Viitorul singurei şcoli din comuna hunedoreană Bulzeştii de Sus se află sub semnul incertitudinii. Asta, deoarece zilele trecute, Mirel Suba...

Închide