Strivită de o maşină condusă de o şoferiţă

21 ianuarie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

O femeie de 50 de ani, din Petroşani, a fost grav rănită după ce a fost prinsă între două maşini care s-au tamponat. Victima a suferit multiple fracturi şi ar putea rămâne cu sechele.
Accidentul rutier a avut loc pe şoseaua de centură a Petroşaniului, în cartierul Aeroport, iar femeia de 50 de ani se afla pe trotuar. Alături de ea era şi o copilă care a avut noroc şi a scăpat nevătămată. Un autoturism condus de o şoferiţă de 22 de ani, din Aninoasa, a ieşit de pe drum, a secerat-o pe femeie şi s-a oprit într-un alt autoturism parcat. Victima a fost prinsă de la brâu în jos între cele două maşini şi strivită, iar echipele de prim ajutor au preluat-o în stare gravă şi au dus-o la Spitalul de Urgenţă Petroşani. Medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara, a declarat că victima a suferit traumatisme la nivelul picioarelor. Potrivit poliţiştilor, tânăra care a provocat tragedia este cercetată penal pentru vătămare corporală din culpă. (M. Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Turist salvat după cinci ore de căutări

Un tânăr de 24 de ani, din Cluj, s-a rătăcit în Masivul Şureanu şi a fost găsit de echipele de...

Copil agresat de învăţătoare, iar aceasta, agresată de mama copilului

Un copil de 10 ani din Călan, elev în clasa a II-a, a mers la Poliţie să se plângă că...

Modernizarea căii ferate între Gurasada şi Ilteu prinde viteză cu bani europeni

În noiembrie 2017, CFR S.A. şi Asocierea RailWorks au semnat contractul de lucrări în valoare de 1.498.976.758,87 lei pentru modernizarea...

Închide