Trupul tinerei înecate în Jiu n-a fost găsit

03 cautari pompieri

Dana Istudor

Ieri, 25 de pompieri militari din Valea Jiului au continuat să caute în apele învolburate ale Jiului de Vest, cadavrul tinerei de 27 de ani, care s-a sinucis miercuri seara.
Femeia s-a aruncat în apă de pe un pod din localitatea Uricani, chiar sub privirile tatălui ei, care n-a putut face nimic să o salveze. Echipe de pompieri militari au încercat să dea de urma tinerei miercuri, sperând că ar mai putea fi în viaţă, însă, până la lăsarea întunericului nu au reuşit să o găsească. Ieri dimineaţă, căutările au fost reluate de către pompierii din Valea Jiului, care speră să găsească trupul pentru ca familia să o poată înmormânta creştineşte, însă operaţiunile sunt îngreunate de debitul extrem de mare al râului.
„Noi căutăm pe tot cursul apei, adică, pe un segment de circa 30 de kilometri. Avem oameni puşi în mai multe locuri, pentru a da de urma tinerei. Speram să o găsim la barajul de la Termocentrala Paroşeni, asta, dacă nu s-a agăţat undeva”, a declarat, ieri, căpitanul Adrian Avram, comandantul Pompierilor din Petroşani.
Motivul pentru care tânăra şi-a luat viaţa rămâne un mister chiar şi pentru familie. Ea ar fi suferit de o afecţiune psihică şi asta ar fi determinat-o să se arunce în Jiu.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.