Trofeu Fair play pentru echipa juniorilor U 11 de la CFR Simeria

6 iunie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Organizatorii competiţiei fotbalistice TIA (Tournoi International d`Aigle) din Elveţia au acordat trofeul FAIR PLAY echipei de juniori U 11 a CS CFR Simeria.

Acest trofeu vine ca urmare a comportamentului deosebit de sportiv al jucătorilor de la clubul din Simeria, care nu au primit avertismente sau eliminări pe tot parcursul turneului, iar oficialii echipei, cei care au însoţit jucătorii nu au protestat la deciziile arbitrilor desemnaţi.
De asemenea organizatorii au apreciat faptul că juniorii din România au avut o ţinută sportivă deosebită pe toată perioada competiţiei şi au manifestat o politeţe remarcabilă în relaţiile cu toate persoanele prezente la turneu.
Juniorii de la CS CFR Simeria, pregătiţi de antrenorul constantin Vişan au făcut o imagine excelentă clubului, oraşului Simeria, judeţului Hunedoara şi României.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Fotbal Liga a V-a. Măgura Pui este campioana ediţiei 2018-2019

Etapa cu numărul 24 din campionatul judeţean al Ligii a V-a a adus clarificări în ceea ce priveşte podiumul de...

Campionatele Internaţionale de Atletism ale României

Începând de astăzi, timp de două zile la Cluj Napoca se desfăşoară întrecerile ediţiei a 64-a a celei mai vechi...

Fondul anual de salarii al Serviciului Judeţean pentru Ocrotirea Animalelor fără Stăpân depăşeşte două milioane de lei. În loc de ocrotirea maidanezilor, au cheltuit banii ca să eutanasieze mii de câini!

Şoc privind Serviciul Judeţean pentru Ocrotirea Animalelor fără Stăpân. Serviciul riscă să se desfiinţeze, după ce Curtea de Conturi a...

Închide