Trioul fruntaş al Ligii a IV-a s-a desprins de pluton

Primele trei clasate ale principalului eşalon fotbalistic judeţean au obţinut victorii clare în antepenultima etapă a turului de campionat, distanţându-se de restul plutonului. CS Hunedoara a obţinut deja matematic titlul de campioană de toamnă după victoria de pe teren propriu cu Gloria Geoagiu.

Hunedoara e campioană de toamnă
Deşi Gloria Geoagiu e considerată una din surprizele acestui tur de campionat, trupa lui Ciprian Pepenar nu a mişcat în front pe terenul liderului. CS Hunedoara a obţinut a 11-a victorie consecutivă, impunându-se cu 3-0 prin reuşitele lui Marcu, Bloj şi Apachiţei. Scorul etapei a fost însă realizat de campioana Inter Petrila, care a învins cu 9-0 pe Aurul Certej, Kalai şi Păduraru realizând fiecare câte o „triplă”. La final, jucătorii Petrilei i-au dedicat un mesaj lui Florin Stoica, directorul tehnic al echipei, dorind să-l convingă pe acesta să se răzgândească în privinţa retragerii de la echipă. Şi gruparea de pe locul 2, Retezatul Haţeg, s-a impus fără probleme pe terenul Daciei Orăştie, echipa antrenată de Flaviu Itul câştigând cu 3-0.

„Studenţii” din Petroşani au obţinut prima victorie
Jiul Petroşani a obţinut al treilea succes din acest campionat, trecând dramatic de Minerul Uricani, scor 2-1. Conduşi încă din minutul 12, jucătorii lui Horaţiu Popa au întors rezultatul în minutele de final, printr-o „dublă” semnată de Alin Antofie. Cealaltă echipă din Petroşani, Universitatea, a reuşit prima victorie din acest sezon, impunându-se cu 4-2 pe terenul celor de la CNS Cetate II Deva. Cu cele trei puncte, „studenţii” au părăsit ultimul loc al clasamentului cedat Minerului Uricani. Un derbi al orgoliilor a fost partida dintre CSM Vulcan şi Hercules Lupeni, adjudecat surprinzător de gazde cu scorul de 2-1. În schimb, Şoimul Băiţa a învins fără probleme pe Aurul Brad şi s-a apropiat de zona fruntaşă a clasamentului după ce a urcat pe locul 6.

Liga a IV-a, etapa a XIII-a
CS Hunedoara – Gloria Geoagiu 3-0
Dacia Orăştie – Retezatul Haţeg 0-3
Inter Petrila – Aurul Certej 9-0
Şoimul Băiţa – Aurul Brad 5-1
CSM Vulcan – Hercules Lupeni 2-1
Jiul Petroşani – Minerul Uricani 2-1
CNS Cetate II Deva – Universitatea Petroşani 2-4
Victoria Călan a stat
(Ovidiu Mănăstire)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Viteza, neatenţia şi alcoolul au dus la accidente în lanţ

Nu mai puţin de cinci accidente rutiere, patru dintre ele în decurs de câteva ore, au avut loc pe DN...

Mărfuri de peste 2,5 milioane de lei, confiscate de inspectorii antifraudă

Vineri şi sâmbăta trecută, inspectorii din cadrul Direcţiei Regionale Antifraudă 5 Deva au fost, din nou pe fază, în cadrul

Şi-a folosit soţia ca să ascundă arma şi cartuşele

O brădeancă de 39 de ani l-a dat de gol pe soţul său care nu păstra în condiţii adecvate o...

Închide