Sport

Trioul fruntaş al Ligii a IV-a s-a desprins de pluton

Primele trei clasate ale principalului eşalon fotbalistic judeţean au obţinut victorii clare în antepenultima etapă a turului de campionat, distanţându-se de restul plutonului. CS Hunedoara a obţinut deja matematic titlul de campioană de toamnă după victoria de pe teren propriu cu Gloria Geoagiu.

Hunedoara e campioană de toamnă
Deşi Gloria Geoagiu e considerată una din surprizele acestui tur de campionat, trupa lui Ciprian Pepenar nu a mişcat în front pe terenul liderului. CS Hunedoara a obţinut a 11-a victorie consecutivă, impunându-se cu 3-0 prin reuşitele lui Marcu, Bloj şi Apachiţei. Scorul etapei a fost însă realizat de campioana Inter Petrila, care a învins cu 9-0 pe Aurul Certej, Kalai şi Păduraru realizând fiecare câte o „triplă”. La final, jucătorii Petrilei i-au dedicat un mesaj lui Florin Stoica, directorul tehnic al echipei, dorind să-l convingă pe acesta să se răzgândească în privinţa retragerii de la echipă. Şi gruparea de pe locul 2, Retezatul Haţeg, s-a impus fără probleme pe terenul Daciei Orăştie, echipa antrenată de Flaviu Itul câştigând cu 3-0.

„Studenţii” din Petroşani au obţinut prima victorie
Jiul Petroşani a obţinut al treilea succes din acest campionat, trecând dramatic de Minerul Uricani, scor 2-1. Conduşi încă din minutul 12, jucătorii lui Horaţiu Popa au întors rezultatul în minutele de final, printr-o „dublă” semnată de Alin Antofie. Cealaltă echipă din Petroşani, Universitatea, a reuşit prima victorie din acest sezon, impunându-se cu 4-2 pe terenul celor de la CNS Cetate II Deva. Cu cele trei puncte, „studenţii” au părăsit ultimul loc al clasamentului cedat Minerului Uricani. Un derbi al orgoliilor a fost partida dintre CSM Vulcan şi Hercules Lupeni, adjudecat surprinzător de gazde cu scorul de 2-1. În schimb, Şoimul Băiţa a învins fără probleme pe Aurul Brad şi s-a apropiat de zona fruntaşă a clasamentului după ce a urcat pe locul 6.

Liga a IV-a, etapa a XIII-a
CS Hunedoara – Gloria Geoagiu 3-0
Dacia Orăştie – Retezatul Haţeg 0-3
Inter Petrila – Aurul Certej 9-0
Şoimul Băiţa – Aurul Brad 5-1
CSM Vulcan – Hercules Lupeni 2-1
Jiul Petroşani – Minerul Uricani 2-1
CNS Cetate II Deva – Universitatea Petroşani 2-4
Victoria Călan a stat
(Ovidiu Mănăstire)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura