Trimişi la „şcoala de corecţie”

26 aprilie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Un adolescent din Lupeni, Adrian-Cristian B, în vârstă de 16 ani, a comis peste 40 de infracţiuni până să fie prins. Îşi făcuse o pasiune din a fura autoturisme şi a le conduce, deşi nu are permis.

Acum a fost condamnat într-un nou dosar de furt, în care a acţionat alături de alţi doi tineri. Astfel, Adrian-Cristian B. a fost condamnat de Judecătoria Petroşani la măsura educativă privativă de libertate, respectiv internarea sa într-un centru educativ pe o perioadă de trei ani pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat, furt în scop de folosinţă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere. În cazul în care comite o nouă infracţiune sau este judecat pentru fapte concurente săvârşite anterior, minorul ar putea ajunge într-un penitenciar. Complicele său, Marius-Darie L, a primit o condamnare de un an şi patru luni, pentru aceleaşi fapte, pedeapsă care va fi executată într-un centru educativ pentru minori. Al treilea complice, tot minor, Gabriel-Mihai R. a primit o pedeapsă de doi ani şi şase luni. Cei trei au făcut apel la sentinţa dictată de Judecătoria Petroşani.
Capul răutăţilor a fost Adrian-Cristian B., au stabilit anchetatorii, iar până să fie condamnat avea un ”palmares” de peste 40 de furturi. Minorul din Lupeni, între decembrie 2018 şi februarie 2019, a furat fără încetare din autoturisme şi locuinţe. Într-o singură noapte, adolescentul a furat trei maşini pe care le-a condus şi apoi le-a abandonat.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Amenzi şi subvenţii pierdute pentru incendierea terenurilor

Patru proprietari de terenuri au fost amendaţi pentru că şi-au curăţat suprafeţele de vegetaţia uscată dându-le foc, iar alţii s-au...

Măicuţele de la Prislop au făcut o donaţie pentru spitalul din Hunedoara

Şi măicuţele de la Mănăstirea Prislop ajută! Astfel, ele au făcut o donaţie de 20.000 de lei unităţii medicale din...

Bulina neagră, 27.04.2020

Adrian-Cristian B, adolescent de 16 ani, din Lupeni Pentru că a fost condamnat într-un nou dosar de furt, tânărul fiind...

Închide