Trimis în judecată pentru tentativă de omor

7 martie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Hunedoreanul de 29 ani care l-a trântit la pământ pe băieţelul de 13 ani, într-un loc de joacă din municipiul de pe Cerna, a fost trimis în judecată pentru infracţiunea de tentativă de omor. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara au finalizat urmărirea penală în cazul acestuia şi au trimis dosarul la instanţă.
„În fapt, inculpatul C.A., la data de 07.02.2021, în jurul orelor 15:35, pe fondul unei stări tensionate generată de cearta dintre persoana vătămată minoră în vârstă de 13 ani şi un alt minor în vârstă de 8 ani – fiul concubinei sale, care se aflau în parcul de joacă pentru copii, situat în spatele blocului G2 de pe bulevardul Dacia din municipiul Hunedoara, loc în care se aflau atât copii, cât şi persoane adulte, a prins-o pe persoana vătămată minoră cu mâinile de gât, a ridicat-o la aproximativ 2 metri înălţime (deasupra capului inculpatului), după care a proiectat-o cu putere de pământ, producân­du-i o fractură de os occipital, leziune care a necesitat 25-30 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, tulburând ordinea şi liniş­tea publică”, precizează purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hune­doara, procurorul Sanda Ioanela Draia.
Bărbatul a fost arestat,fiind acuzat iniţial de comiterea infracţiunii de loviri sau alte violenţe şi violenţă în familie, dar şi de tulburarea liniştii şi ordinii publice, deoarece fapta a fost comisă într-un loc public. Ulterior, încadrarea i-a fost schimbată în cea de tentativă de omor. (A. Năstase)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Tânăr ucis cu o lovitură de cuţit în inimă

Autorul crimei are 71 de ani, iar tânărul ucis 33, ambii fiind din municipiul Lupeni. S-a ajuns la crimă după...

Arestat pentru pornografie infantilă

Un tânăr din Ţara Haţegului a ajuns după gratii, după ce procurorii DIICOT au aflat că a determinat o copilă...

Ce a reuşit colectivul Teatrului de Artă Deva în 10 ani de activitate. Quo Vadis Teatrul de Artă Deva?

Sorina Popa Vineri, 5 martie 2021, a avut loc, la Teatrul de Artă Deva lansarea cărţii-document “Quo Vadis, 10 ani...

Închide