Tânăr ucis cu o lovitură de cuţit în inimă

Autorul crimei are 71 de ani, iar tânărul ucis 33, ambii fiind din municipiul Lupeni. S-a ajuns la crimă după o ceartă izbucnită pe fondul consumului de alcool. Suspectul a fost reţinut de poliţişti şi este cercetat pentru omor.
Victima împreună cu un alt localnic de 60 de ani au mers acasă la autorul crimei, în cartierul Ştefan din municipiul Lupeni, unde au băut împreună timp de câteva ore. După ce s-au îmbătat bine, cei doi s-au luat la ceartă. ”Din primele verificări efectuate, a rezultat faptul că în dimineaţa aceleiaşi zile, un tânăr în vârstă de 33 de ani din mu­ni­cipiul Lupeni, însoţit de un bărbat în vârstă de 60 de ani, din aceeaşi localitate, s-au deplasat la locuinţa bărbatului vârstă de 71 de ani, unde împreună cu acesta şi cu con­cubina lui, au consumat băuturi alcoolice. Pe fondul stării avansate de ebrietate, în care se aflau, în jurul orelor 13:45-14:00, între tânărul de 33 de ani şi si bărbatul de 71 de ani, a izbucnit o ceartă, iar la un moment dat acesta din urmă l-a înjunghiat cu un cuţit pe tânăr în zona inimii, care i-a produs acestuia decesul”, a declarat Carla Strujan, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
Septuagenarul a fost cel care a sunat la 112 imediat după comiterea faptei şi a anunţat că ,,a înfipt cuţitul în pieptul unui bărbat”. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara l-au dus pe suspect în faţa judecătorilor pentru emiterea unui mandat de arestare şi-l cercetează pentru omor. Judecătorii au decis arestarea aces­tuia pentru 30 de zile. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Arestat pentru pornografie infantilă

Un tânăr din Ţara Haţegului a ajuns după gratii, după ce procurorii DIICOT au aflat că a determinat o copilă

Ce a reuşit colectivul Teatrului de Artă Deva în 10 ani de activitate. Quo Vadis Teatrul de Artă Deva?

Sorina Popa Vineri, 5 martie 2021, a avut loc, la Teatrul de Artă Deva lansarea cărţii-document “Quo Vadis, 10 ani

Nestor Hunedoreanul a fost hirotonit Arhiereu Vicar al Episcopiei Devei şi Hunedoarei

Adriana Năstase Ieri, la Catedrala "Adormirea Maicii Dom­nu­lui" din municipiul Deva, a avut loc Slujba de Hirotonie a Preacuviosului Părinte

Închide