Trimis în judecată pentru tâlhărie calificată

Maximilian Gânju

Procurorii din Bihor au finalizat ancheta în cazul tânărului care a încercat să jefuiască două săli de jocuri de noroc din Oradea. Bărbatul din Aninoasa, Daniel Minea (foto), a fost trimis în judecată pentru tâlhărie calificată.
Alte două dosare sunt în lucru la procurorii din Valea Jiului. Dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Oradea, iar dacă va fi găsit vinovat, Minea riscă să înfunde puşcăria. Tânărul este principalul suspect într-un dosar instrumentat de Poliţia Lupeni, după ce a încercat să jefuiască un club de jocuri de noroc din localitate, folosindu-se de un pistol de airsoft. Tânărul a atacat şi un cazino din Petroşani şi a reuşit să fugă cu 30.000 de lei, după ce a ameninţat o angajată cu un cuţit. Individul a fost ajutat la toate încercările de jaf de un complice, Laurenţiu Stroe, din Petroşani. Cei doi au fost arestaţi preventiv, după ce au fost prinşi de poliţiştii din Oradea, în urma a două tentative de jaf. Înarmat cu pistolul de airsoft, Minea a intrat într-un club şi a cerut toţi banii din casă, însă angajata a reuşit să fugă în stradă şi să strige după ajutor. Câteva ore mai târziu şi-a mai încercat norocul o dată şi a fost iarăşi pus pe fugă după ce femeia pe care o ameninţa nu s-a pierdut şi a acţionat butonul de panică.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Acroşat pe trecerea de pietoni

Un tânăr de 21 de ani, din Brad, care traversa în alergare drumul, pe trecerea de pietoni semnalizată corespunzător, a

Nu s-a cuminţit şi riscă ajungă după gratii

Unul dintre hoţii care au dat o spargere la un magazin din centrul Petroşaniului, de unde a furat 20 de...

Un mort şi cinci răniţi în urma unui cumplit accident

Un nevinovat şi-a pierdut viaţa, iar alte cinci persoane au fost rănite în urma unui accident de circulaţie produs pe...

Închide