Trimis după gratii după un an de căutări

19 aprilie 2016 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Poliţiştii de la Lupeni l-au identificat şi reţinut pe Dorin Nicolae Cristea, un tânăr de 24 de ani din localitate, condamnat în urmă cu aproape un an de zile la trei ani şi trei luni de închisoare pentru trafic şi consum de droguri.
Bărbatul face parte dintr-o grupare infracţională specializată pe trafic şi consum de droguri, destructurată de poliţişti şi procurorii de la DIICOT în octombrie 2014, în urma unor percheziţii domiciliare pe raza mai multor localităţi din Valea Jiului, dar şi din municipiul Cluj-Napoca. Din dosar mai fac parte Dorinel Ovidiu Boca, Denis Poleac, Cristian Vasile Catană, Robert-Atilla Bondar, Dan Alexandru Cristea din judeţul Hunedoara şi Alexandru Găvrişan şi Nicolae Ciucă din judeţul Cluj. Abia în 11 mai 2015, instanţa a dat o decizie definitivă în ceea ce îi priveşte pe membrii grupării, iar Dorin Nicolae Cristea a primit trei ani şi trei luni de închisoare cu executare. Acesta nu a fost de găsit, motiv pentru care a fost dat în urmărire naţională din 19 mai 2015. Abia acum, poliţiştii i-au dat de urmă şi l-au dus la Penitenciarul Bârcea să execute pedeapsa. (O. Mihnea)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Caz şocant la Orăştie: Au schingiuit şi ucis cu cruzime un biet animal, apoi i-au dat foc

Scene cumplite de cruzime faţă de animale se petrec tot mai des, însă cazul de la Orăştie te lasă fără...

Ce reguli trebuie să îndeplinească bisericile la slujba de Înviere?

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) a transmis către Patriarhia Română şi ISU judeţene un ordin format dintr-un set...

Fostul viceprimar şi lider al PNL Petroşani a demisionat din partid

Fostul viceprimar al Petroşaniului, Dorina Niţă (foto), a demisionat din PNL, după ce timp de 16 ani a activat în...

Închide