Actualitate

Tribunalul anunță programul cu publicul

Începând de astăzi, 19 septembrie 2022, programul de relaţii cu publicul la compartimentele Registratură, Arhivă ŞI Arhivă de Falimente din cadrul Tribunalului Hunedoara se va desfăşura după cum urmează:

Programul de relații cu publicul pentru Registratură:
Toate acțiunile judecătorești sau orice alte acte vor fi depuse prin mijloace de comunicare la distanță, respectiv: prin e-mail: [email protected] pentru transmiterea de acte la dosare, acțiuni, întâmpinări, pre­ci­zări de acţiuni, tribunalul.hunedoara@ just.ro pentru corespondență ad­mi­nistrativă, personal, la Registratura instanţei, în zilele de Luni–Joi, între orele 8:30 – 12:30, în urna special amenajată, amplasată la intrarea în sediu, situat în Deva, Calea Zarandului, nr. 73, în intervalul orar 8,30 — 11,00, urmând ca acestea să fie ridicate la ora 11.15 de către personalul registraturii și prelucrate.Actele vor fi depuse într-un plic pentru a se asigura confiden­ția­litatea și a se evita riscul amestecării lor cu acte din alte dosare.
Apoi, programul de relații cu publicul pentru Arhiva Generală și Arhiva de falimente: în zilele de Luni –Joi, între orele 8:30 – 12:30.
Cererile de eliberare a certificatelor de grefă și a copiilor legalizate de pe hotărâri sau alte acte din dosarele din anul 2020 şi mai vechi, care se află în altă locaţie, vor necesita termen de procesare mai mare de cel de 3 zile, pre­văzut de regulament, astfel că, per­sonalul însărcinat cu efectuarea aces­tor operaţiuni se va deplasa o dată pe săptămână, în ziua de vineri, la locaţia arhivei depozit, iar înscrisurile vor fi eliberate solicitanţilor, începând cu ziua de luni.
Astfel, pentru cererile care sunt înregistrate luni – joi, înscrisurile se vor elibera începând de luni a săptămânii următoare în intervalul de timp 8:30 – 12:30. La depunerea cererilor de acest gen, solicitanţii vor menţiona în cerere numărul de telefon pentru a fi con­tac­taţi în situaţia în care cererea va fi so­luţionată mai repede decât termenele arătate mai sus.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura