Trei stranieri „grei” la FC Deva

3 august 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Flash, Sport

11x2 fc deva

Ciprian Marinuţ

 Campioana României la futsal, FC Deva (fostă CIP Deva), a bătut palma cu trei jucători de top din străinătate, de la care se aşteaptă un aport decisiv la meciurile internaţionale din UEFA Futsal Cup, dar şi în Liga I.

Doi brazilieni şi un spaniol
„La reunirea lotului, vor fi prezenţi doi brazilieni, respectiv portarul Fabio şi pivotul Felipe, şi ibericul Giordilia, care a jucat în Liga I, în Spania. Vor lipsi însă, internaţionalii români din lotul devean, care au fost la Cupa Mondială din Brazilia, întrucât, ei au primit ca bonus câteva zile de vacanţă în plus”, a spus George Mara, preşedintele FC Deva. Oficialul devean a precizat că după primele zile de pregătire, antrenorul Sito Riveira, care este şi tehnicianul naţionalei de futsal, României va definitiva structura lotului. „O să fim obligaţi să renunţăm la unu-doi jucători, iar alegerea îi va aparţine în totalitate antrenorului”, a spus Mara.
Campioana şi-a amânat cu două zile reluarea pregătirilor pentru noul sezon, astfel că, reunirea lotului de jucători va avea loc miercuri şi nu azi, cum era anunţat iniţial.

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Vădrariu merge la FC Vaslui

Jucătorul echipei Jiul, Daniel Vădrariu (foto) (19 ani), va semna un contract pe o perioadă de trei ani cu formaţia...

Şi „gazaţi” şi „înecaţi”, dar trăiesc

Mureşul Deva a pierdut ambele amicale disputate la final de săptămână, fiind învinsă de Gaz Metan Mediaş, scor 0-1, şi...

Utilizarea graficelor în analiza tehnică

Graficele punctuale oferă analistului o viziune puţin deosebită, faţă de celelalte tipuri de grafice. Graficele liniare, cele tip “bară” sau...

Închide