FlashSport

Trei stranieri „grei” la FC Deva

11x2 fc deva

Ciprian Marinuţ

 Campioana României la futsal, FC Deva (fostă CIP Deva), a bătut palma cu trei jucători de top din străinătate, de la care se aşteaptă un aport decisiv la meciurile internaţionale din UEFA Futsal Cup, dar şi în Liga I.

Doi brazilieni şi un spaniol
„La reunirea lotului, vor fi prezenţi doi brazilieni, respectiv portarul Fabio şi pivotul Felipe, şi ibericul Giordilia, care a jucat în Liga I, în Spania. Vor lipsi însă, internaţionalii români din lotul devean, care au fost la Cupa Mondială din Brazilia, întrucât, ei au primit ca bonus câteva zile de vacanţă în plus”, a spus George Mara, preşedintele FC Deva. Oficialul devean a precizat că după primele zile de pregătire, antrenorul Sito Riveira, care este şi tehnicianul naţionalei de futsal, României va definitiva structura lotului. „O să fim obligaţi să renunţăm la unu-doi jucători, iar alegerea îi va aparţine în totalitate antrenorului”, a spus Mara.
Campioana şi-a amânat cu două zile reluarea pregătirilor pentru noul sezon, astfel că, reunirea lotului de jucători va avea loc miercuri şi nu azi, cum era anunţat iniţial.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura