Trei primari social-democraţi din judeţ au susţinut Guvernul în Parlament. Edilul şef din Uricani crede că se pregăteşte o lovitură de stat

8 februarie 2017 | 1 Comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Sorina Popa

Moţiunea de cenzură depusă de PNL şi susţinută în Parlament de USR şi PMP nu a trecut la votul Parlamentului. De menţionat că parlamentarii PSD au asigurat cvorumul, dar nu au votat. Rezultatul final al votului a fost: 161 „pentru”, 33 anulate şi opt „împotrivă“. Pe cale de consecinţă, moţiunea de cenzură a picat.

Investiţii pentru comunităţile locale
Sute de primari PSD au fost prezenţi, ieri, în Parlament, pentru a susţine guvernul condus de Sorin Grindeanu. Şi din judeţul nostru au fost câţiva primari, Florin Cazacu (foto dreapta), primarul municipiului Brad, Dănuţ Buhăescu (foto stânga), primarul din Uricani, dar şi edilul Petrilei, Vasile Jurca.
„Am fost la Bucureşti, pentru a discuta despre investiţiile viitoare pentru municipiul Brad. Înainte de votarea moţiunii de cenzură, primarii PSD de municipii şi oraşe am avut discuţii cu membrii guvernului, cu preşedintele PSD, despre modul de implementare al programului de guvernare. Noi la Brad avem o problemă urgentă, podul care duce către biserică riscă să se rupă şi are nevoie de un proiect pentru reabilitarea lui. Astea sunt problemele noastre. Şi, am fost şi în Parlament, pentru susţinerea guvernului. Nu am avut emoţii că pică Executivul. Este bine că programul de guvernare are prevăzute investiţii pentru comunităţile locale”, a declarat Florin Cazacu, primarul municipiului Brad.

„Să avem legi ca în Occident”
Primarul oraşului Uricani, Dănuţ Buhăescu, a fost mult mai dur, în comparaţie cu primarul de la Brad. „Eu cred că preşedintele Iohannis, structuri din Parchet şi Serviciile secrete pregătesc o lovitură de stat în România. La dezbaterea moţiunii de cenzură de ieri, am strigat către Cătălin Predoiu, care a spus că s-au dezbătut Codurile în Parlament. I-am strigat: minciună! Codurile nu s-au dezbătut nici măcar o oră în Parlament, ci de către «Binom». Au creat un mecanism prin care Johannis şi «Binomul» folosesc Justiţia ca să elimine adversarii politici. Exact ca în anii ’50, procedează ca staliniştii şi comuniştii, cum i-au eliminat pe Maniu şi Mihalache. Parlamentul trebuie să facă legi, nu «Binomul». E nevoie să avem legi ca în Occident. Noi, cei din PSD, suntem pentru lupta împotriva corupţiei. Abuzul să fie interpretat ca în Occident, nu cum vrea Băsescu şi Iohannis”, a afirmat Dănuţ Buhăescu, primarul din Uricani.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Fane spune:

    A terminat cu ,, Băsescu ,, și a început cu ,, Binomul ,, ,onul este cam limitat și nu poate merge pe mai multe direcții deodată,este greu să te desprinzi de educația de mahala,in vocabular și comportament.Vor legi ca în occident,păi atunci ar umple pușcăriile,ei au impresia că în occident bagă primarii pe o ușă și îi scot pe alta?Acolo legea se respectă și nu primește 5 ani unul de a furat o găină de foame și 2-3 ani cu suspendare pentru câteva milioane de euro și mai rămân și cu banii.Darrrrrrr……..dă bine să ceri legi ca afară,chiar dacă tu le dai ca aici,ce mai stie prostanul cand i-ai dat pachetul și ajutorul de urgență?Vorba unui moderator Antena 3: PSD măreste salariile și pensiile , restul nu mai contează.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Plicuri şi termene

– Alo, bună ziua, doamnă avocat! Am primit un plic, e o adresă de la instanţă, să depun ceva, n-am...

CSŞ Petroşani reia sezonul în campionatul naţional de handbal

Echipa de junioare II a clubului CSŞ Petroşani îşi va relua duminică partidele din seria G a campionatului naţional de...

Bogdan Sitoianu vrea pe podium la balcaniada de sală

Atletul Bogdan Sitoianu (foto), legitimat la CNS Cetate Deva, va participa în ultima zi a acestei săptămâni la campionatul balcanic...

Închide