Întrebarea cu schepsis

Trei metrosexuali periculoşi, evadaţi din puşcărie, se ascund la Deva!

06 intrebarea cu schepsisÎntrebare:
De la Penitenciarul de maximă siguranţă de la Craiova au evadat trei metrosexuali, consideraţi extrem de periculoşi pentru societate. Poliţia a aflat că aceştia s-ar ascunde în Deva şi încearcă să dea de urmele lor. Vă simţiţi ameninţat, ştiind că astfel de persoane circulă libere prin oraş?

Andreea Roman1. Andreea Roman, 27 de ani, casnică, Deva
Nu-mi este frică. Am încredere în poliţişti că-şi vor face treaba. Şi-apoi, dacă e să ţi se întâmple ceva, tot ţi se întâmplă, indiferent cât te-ai păzi.

Voicu Ioja2. Voicu Ioja, 56 de ani, agent de securitate, Deva
Ce să facă poliţia cu metrosexualii, să-i ducă la coafor, la pedichiură sau la manichiură? Da, îmi este teamă, că sunt mai frumoşi decât mine.

Monica Butulia3. Monica Butulia, 41 de ani, şomer, Deva
Metrosexuali aţi spus? Nu există astfel de infractori. Nu mă simt ameninţată de ei. De ce să mă simt ameninţată? E problema lor cu ce se ocupă.

Dorin Oltean4. Dorin Oltean, 60 de ani, pensionar, Deva
Nu am mai auzit aşa ceva. Nu ştiu ce înseamnă metrosexuali şi nu ştiu dacă sunt periculoşi. Poate-i o boală. Şi dacă-i aşa, atunci ce are poliţia cu ei?

Antonis Maguran5. Antonis Măguran, 28 de ani, agent comercial, Deva
În primul rând, vreau să văd dacă ştiţi ce înseamnă metrosexuali? Metrosexualii nu sunt periculoşi, sunt bărbaţi care se întreţin, care merg la salon, sau în alte locuri, pentru a arăta bine. E decizia lor până la urmă…

Explicaţie:
(conform Wikipedia) Metrosexualitatea, un termen inventat de jurnalistul britanic Mark Simpson, se referă la o subcultură a bărbaţilor de orice orientare sexuală care au un simţ estetic puternic şi sunt preocupaţi de aspectul lor, mai ales în domeniul modei.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.