Trei din trei, în amicalele cu echipele mărunte

11 x 2 fc hd gloria geoagiuCiprian Marinuţ

Trupa antrenată de Constantin Olariu şi Daniel Haidiner merge ceas în amicalele cu echipele din campionatul judeţean (Liga a IV-a). Hunedorenii au câştigat, ieri, cu 4-0, meciul revanşă cu Gloria Geoagiu şi au înregistrat al treilea succes din tot atâtea meciuri disputate cu formaţiile din campionatul judeţean. În unicul joc cu o echipă de nivelul lor, „negru-albaştrii” au remizat, 0-0, pe terenul celor de la Arieşul Turda (locul 10 în C5).
Poftă de gol
Hunedorenii au arătat un apetit ofensiv ridicat în meciul disputat ieri pe Stadionul „Constructorul” din Hunedoara. „Negru-albaştrii” şi-au creat numeroase ocazii de a marca, iar patru dintre ele au fost transformate în gol de Pepenar, Suciu şi Blaga (2). Ca şi în primul meci cu Gloria Geoagiu, câştigat cu 2-1, la finalul săptămânii, antrenorul Constantin Olariu a trimis pe teren două echipe diferite în fiecare repriză. În prima parte, FC Hunedoara a evoluat în formula: Dragotă – Vîrtan, Dosan, Homei, Circov (ex-Europa Alba Iulia) – Uibariu, Vajda, Munteanu, Nicula – Suciu şi Pepenar, iar după pauză au intrat: Coman (Raţ) – Petresc, Bratima, Dosan, Boldea – Blaga, Lintaru, Şoit, Drăgan – Zdrîncu şi Dîrvaru.
Pe lângă cele două victorii din dubla cu Gloria Geoagiu, FC Hunedoara a mai învins Aurul Certej cu 2-0 înaintea plecării în cantonamentul de la Geoagiu Băi şi a remizat marţi, în deplasare, cu Arieşul Turda (locul 10 în C5).
Gruparea de pe Cerna, care are ca obiectiv declarat promovarea în Liga secundă, va mai disputa vineri, meciul revanşă cu Arieşul Turda (probabil tot pe „Constructorul”), iar sâmbătă, va juca, la Deva, cu CNS Cetate. După 15 etape disputate, hunedorenii ocupă locul trei în ierarhia Ligii a III-a, seria a IV-a, fiind la şapte puncte distanţă de lidera FC Caransebeş. (C. Marinuţ)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare