Trei adolescenţi s-au apucat de tâlhărit

13 aprilie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

     

     Trei minori din Vulcan sunt cercetați de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din municipiu, pentru infracţiunii de tâlhărie. 

      Fapta a fost sesizată luna trecută, când la sediul Poliției a venit un bărbat din municipiu care a povestit că după ce a făcut cumpărături la un magazin din localitate, a fost înconjurat şi jefuit de un grup de trei tineri, unul dintre aceştia smulgându-i geanta din mână, în care avea 180 de lei, actul de identitate și alimentele cumpărate, după care s-a făcut nevăzut alături de însoțitorii lui.

      În urma cercetărilor, poliţiştii i-au descoperit în final pe cei trei tâlhari. Este vorba de trei minori, doi de 15 ani şi unul de 17 ani, care acum sunt cercetați în stare de libertate, poliţiştii urmând a documenta participaţia acestora la comiterea faptei. (A. Clej)

 

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Accident mortal pe DN 66, între Haţeg şi Pui

      Ieri, în jurul orei 20:35, un bărbat în vârstă de 74 de ani, din comuna Pui, conducea un autoturism...

Amendat pentru documente incorecte

Ieri, polițiștii Biroului Combaterea Delictelor Silvice din cadrul IPJ Hunedoara au găsit pe un drum comunal, de pe raza comunei...

Ministrul Natalia Intotero, în vizită în Spania

  Ministrul pentru Românii de Pretutindeni, Natalia-Elena Intotero, efectuează o vizită în  Spania, în perioada 13 – 16 aprilie. Potrivit comunicatului...

Închide