<

Trei accidente, şapte răniţi şi cinci maşini avariate

22 octombrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Primul accident în urma căruia au fost rănite patru persoane a avut loc pe DN 68, în afara localităţii Zeicani.
Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că un tânăr în vârstă de 29 de ani din Haţeg, care venea de la Caransebeş spre Haţeg, într-o curbă la dreapta, din cauza vitezei, a pierdut controlul asupra direcţiei şi a intrat în podeţul de trecere peste Râul Zeicani. „În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto şi a trei pasageri din autoturism cu vârste de 29, 38 şi o tânără de 29 de ani“, informează IPJ Hunedoara.
A doilea accident a avut loc în condiţii similare, pe DN 66. „Din cercetările efectuate de către poliţişti rezultă faptul că o femeie în vârstă de 59 de ani din localitatea Veţel, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală pe DN 66 din direcţia Simeria spre Călan, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul volanului, intrând în impact cu podeţul din dreptul unui imobil“, se mai arată în comunicatul IPJ Hunedoara.
O şoferiţă de 44 de ani a provocat un accident de circulaţie în urma căruia trei persoane au fost rănite, dar şi trei maşini avariate. Nu doar ea este cercetată penal, ci şi unul dintre şoferii autoturismelor implicate în carambol. Singurul care a scăpat de dosar este un şofer de 52 de ani, din Lupeni. Accidentul a avut loc pe DN1, pe raza localităţii Sântimbru, după ce femeia de 44 de ani a izbit din spate autoturismul condus de şoferul din Lupeni. Acesta a tamponat o altă maşină care circula în faţa sa, şi care era condusă de un tânăr de 28 de ani. În urma accidentului, trei persoane, cu vârste cuprinse între 12 şi 68 de ani, pasagere în primele două dintre autoturisme, au suferit răni uşoare. Şoferiţa este cercetată pentru vătămare din culpă, iar tânărul de 28 de ani, pentru că era sub influenţa alcoolului. La testare, acesta avea o alcoolemie de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Răzvan Mareş vrea 100.000 de lei de la primarul Devei

Fostul viceprimar Răzvan Mareş (foto) a avut ieri termen la Curtea de Apel Alba în procesul intentat Consiliului Local Deva....

Petiţie online pentru înfiinţarea unei secţii de chirurgie vasculară la Deva

Un devean, medic la Spitalul Judeţean Timişoara, a iniţiat o petiţie online pentru înfiinţarea unei Secţii de chirurgie vasculară şi...

Comunicat de presă al deputatului PSD Natalia-Elena Intotero. “Programul de guvernare PSD are în centrul atenţiei oamenii”

România este pe drumul cel bun, cu o creştere economică susţinută şi cu cel mai mic nivel al şomajului din...

Închide